pescuit fara limite
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
pescuit fara limite
se spune ca pescuitu nu are limite.aici ma incadrez si io, am 16 ani pescuiesc de vreo 8 ani iar in special la crap de vreo 3 ani,timp in care alaturi de tatal meu am pescuit pe majoritatea lacurilor din judetul constanta dar am ajuns la concluzia ca tot siutghiolul este cel mai bun lac din zona,iar anul trecut am facut o investitie intr-un echipament acceptabil de crap, dar cand te ia microbu te ia asa ca vara asta o sa imi iau un echipament mai performant , vreau sa va urez la toti fire intinse si cat mai multi crapi capturati 

- radumatica
- veteran
Bine-ai venit! Ne ia taica-tu la un pescuit pe unde zice el ca se prinde?!
Io vin cu Niva, si cu berea......Niva o las....daca se-ajunge ushor la locu' cu pricina ! 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Ce pescuit adevarat la Topraichioi frate, ca nu se prinde mai nimic.... 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
- marius.tim
- veteran
Re: pescuit fara limite
Salut mai sint crapi in Siutghiol ?Era o zona buna in spate la un hotel parca erau niste gropi acolo?Eu de cind m-am mutat din Constanta nu mai sint la curent cu pescuitul acolo<Anul asta o sa merg la Mamaia si vreau sa fac o partida pe Siutghiol asa ca mi-ar fi de folos niste informatii adevarate.remus_cta scrie:se spune ca pescuitu nu are limite.aici ma incadrez si io, am 16 ani pescuiesc de vreo 8 ani iar in special la crap de vreo 3 ani,timp in care alaturi de tatal meu am pescuit pe majoritatea lacurilor din judetul constanta dar am ajuns la concluzia ca tot siutghiolul este cel mai bun lac din zona,iar anul trecut am facut o investitie intr-un echipament acceptabil de crap, dar cand te ia microbu te ia asa ca vara asta o sa imi iau un echipament mai performant , vreau sa va urez la toti fire intinse si cat mai multi crapi capturati
- marius.tim
- veteran
Re: pescuit fara limite
Salut mai sint crapi in Siutghiol ?Era o zona buna in spate la un hotel parca erau niste gropi acolo?Eu de cind m-am mutat din Constanta nu mai sint la curent cu pescuitul acolo<Anul asta o sa merg la Mamaia si vreau sa fac o partida pe Siutghiol asa ca mi-ar fi de folos niste informatii adevarate.remus_cta scrie:se spune ca pescuitu nu are limite.aici ma incadrez si io, am 16 ani pescuiesc de vreo 8 ani iar in special la crap de vreo 3 ani,timp in care alaturi de tatal meu am pescuit pe majoritatea lacurilor din judetul constanta dar am ajuns la concluzia ca tot siutghiolul este cel mai bun lac din zona,iar anul trecut am facut o investitie intr-un echipament acceptabil de crap, dar cand te ia microbu te ia asa ca vara asta o sa imi iau un echipament mai performant , vreau sa va urez la toti fire intinse si cat mai multi crapi capturati