Salut pescari,vreau si eu sa ma alatur comunitatii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salut pescari,vreau si eu sa ma alatur comunitatii
Va salut pe toti impatimiti ai pescuitului la crap.
Numele meu este Raimund,am 22 ani si sunt...neamt.
Locuiesc intr-o comuna(Periam) in jud. Timis,situata la 45km de Timisoara.Cel mai des pescuiesc pe raul Mures,care se afla la 5km de localitate,dar sunt la fel de atras de pescuitul pe balti.
Daca reusesc sa strang echipamentul vizat de mine,probabil ca voi face abonament la baltile din Jimbolia si,cine stie,poate ne intalnim pe balta.?
De mic copil sunt pasionat de pescuit.
Pana anul trecut am fost multumit de pescuitul clasic,cu lansete telescopice,mulinete mai compacte,la pluta la caras sau cu plumb de grund pe rauri.
Nu prea am fost atras de pescuitul crapului,tocmai din cauza echipamentului extrem de scump,fata de alte stiluri de pescuit.
Un alt inconvenient a fost timpul investit,eu fiind tipul de pescar care pleaca la pescuit la 18:00 si se-ntoarce la 21:00.
Pana la urma,totusi,nu am putut rezista tentatiei si anul trecut am inceput sa cumpar o parte din echipamentul necesar pescuitului la crap.Am inceput sa citesc si sa invat tot ce gasesc despre pescuitul mustaciosului si ma pregatesc ptr. primele iesiri mai serioase anul acesta,prin aprilie-mai.
Numele meu este Raimund,am 22 ani si sunt...neamt.
Locuiesc intr-o comuna(Periam) in jud. Timis,situata la 45km de Timisoara.Cel mai des pescuiesc pe raul Mures,care se afla la 5km de localitate,dar sunt la fel de atras de pescuitul pe balti.
Daca reusesc sa strang echipamentul vizat de mine,probabil ca voi face abonament la baltile din Jimbolia si,cine stie,poate ne intalnim pe balta.?
De mic copil sunt pasionat de pescuit.
Pana anul trecut am fost multumit de pescuitul clasic,cu lansete telescopice,mulinete mai compacte,la pluta la caras sau cu plumb de grund pe rauri.
Nu prea am fost atras de pescuitul crapului,tocmai din cauza echipamentului extrem de scump,fata de alte stiluri de pescuit.
Un alt inconvenient a fost timpul investit,eu fiind tipul de pescar care pleaca la pescuit la 18:00 si se-ntoarce la 21:00.
Pana la urma,totusi,nu am putut rezista tentatiei si anul trecut am inceput sa cumpar o parte din echipamentul necesar pescuitului la crap.Am inceput sa citesc si sa invat tot ce gasesc despre pescuitul mustaciosului si ma pregatesc ptr. primele iesiri mai serioase anul acesta,prin aprilie-mai.
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.
Salutare si bine-ai venit printre noi !
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- George Iorga
- maniac
- luigino2005
- junior member
Da,asta-i motivul.Vreau sa fac multe intr-un timp foarte scurt,de aceea ma grabesc si cu acel anunt.
Ma bucur ca ma primiti si pe mine in aceasta "mare familie".
Luigino,oricum exemplarele capitale nu le-as pastra.As face cateva poze sau un filmulet(ca dovada)si i-as da drumul inapoi in balta.
Ptr. gratar ma multumesc cu cativa carasi sau un crap mai mic de 2-4kg.
Nu sunt tipul care sta cu portbagajul pregatit sa ascunda prada.
Trebuie sa duc ceva acasa ca altfel se supara parintii mei si nu mai primesc bani de motorina si permis.
Ma bucur ca ma primiti si pe mine in aceasta "mare familie".
Luigino,oricum exemplarele capitale nu le-as pastra.As face cateva poze sau un filmulet(ca dovada)si i-as da drumul inapoi in balta.
Ptr. gratar ma multumesc cu cativa carasi sau un crap mai mic de 2-4kg.
Nu sunt tipul care sta cu portbagajul pregatit sa ascunda prada.
Trebuie sa duc ceva acasa ca altfel se supara parintii mei si nu mai primesc bani de motorina si permis.
Ultima oară modificat 11 Feb 2009 16:39 de către Neamtul, modificat 1 dată în total.
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.
- ghitighiusan
- veteran
- mario_kempes10
- senior member