PROGRAM COMPLET COMPETITII 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
faptul ca scrii pulicanul in loc de pelican,ma face sa cred ca ori esti analfabet ori pur si simplu dai dovada de un caracter deosebit !tonysecara scrie:INTREBARE:
1. CU CATE BETE SE PESCUIESTE LA CONCURSUL PULICANUL???
2. DACA ESTE IN VIGOARE LEGEA, CA ESTE OBLIGATORIU CU 4 BETE PE BALTI, PRETUL VA FI TOT LA FEL CA SI PENTRU 6??????
nu intzeleg de ce trebuie sa va manifestatzi URA intre cluburi tocmai pe acest forum.
faptul cum pui problema,....este mai mult decit o provovare,lucru care pe vremuri era interzis pe acest forum. DAN sa schimbat cumva regulamentul sau politica acestui forum? de ce trebuie sa se mute tot circul de pe crapmania aici?
si nu in ultimu rind legea prevede MAXIM 4 betze de PERSOANA,
asta ca sa intzelegi si tu inseamna ca potzi pescui si cu 3 betze,de persoana.si cum de obicei o echipa este formata din mai multe persoane

Dane,pina cind mai acceptzi pe acest forum clone cu intentzii dubioase?
- vladut mateianu
- veteran
Corect, plus ca mi-au stricat topicul....
dane, fa-le te rog o sectiune speciala doar ptr certuri (daca ti neaparat), cu clone si cu pescari care nu au nici o postare tehnica ci doar scandaluri, nu o sa ajungi nicaieri....asta am observat si eu cam tarziu,
dar macar am rezolvat-o pe crapmania ! 

dane, fa-le te rog o sectiune speciala doar ptr certuri (daca ti neaparat), cu clone si cu pescari care nu au nici o postare tehnica ci doar scandaluri, nu o sa ajungi nicaieri....asta am observat si eu cam tarziu,

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
-
- veteran
Mai devreme sau mai tarziu tot se afla numele clonelor .
ABIA ATUNCI VA AVEA CU ADEVARAT RASPUNSURI LA INTREBARILE TENDENTIOASE PE CARE LE PUNE .

ABIA ATUNCI VA AVEA CU ADEVARAT RASPUNSURI LA INTREBARILE TENDENTIOASE PE CARE LE PUNE .

www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
- andrei vladeanu
- member
eu cred ca trebuie diferentiate "clonele" de "pescarii care nu au nici o postare tehnica ci doar scandaluri"vladut mateianu scrie:Corect, plus ca mi-au stricat topicul.... :oops:
dane, fa-le te rog o sectiune speciala doar ptr certuri (daca ti neaparat), cu clone si cu pescari care nu au nici o postare tehnica ci doar scandaluri, nu o sa ajungi nicaieri....asta am observat si eu cam tarziu, :D dar macar am rezolvat-o pe crapmania ! :D
nimeni nu poate obliga un pescar cunoscut sa posteze la alte subiecte decat unde doreste. daca vrea scandal, scrie scandalos. este in joc numele lui si reputatia lui.
clonele, in schimb, sunt oameni care nu au curajul sa posteze ceea ce posteaza cu numele real. lasi.
www.senzor-team.ro
APCR
APCR
utilizatorul tonysecara a fost restrictionat
din formulare ta rezulta ca eu accept pe forum clone cu intentii dubioase si ma cam jigneste sincer sa-ti spun
chiar va rog frumos sa-mi sesizati pe privat userii de scandal sau banuiti ca sunt clone, eu nu prea mai am timp sa citesc tot si imi scapa multe lucruri
florine, iti multumesc pentru sesizarea cu privire la acest topic si ce se intampla, insa mi se pare ca ma iei la krici aiurea in cazul astaDane,pina cind mai acceptzi pe acest forum clone cu intentzii dubioase?
din formulare ta rezulta ca eu accept pe forum clone cu intentii dubioase si ma cam jigneste sincer sa-ti spun
chiar va rog frumos sa-mi sesizati pe privat userii de scandal sau banuiti ca sunt clone, eu nu prea mai am timp sa citesc tot si imi scapa multe lucruri