Cel mai secret concurs de crap din anul 2008

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 02 Iul 2008 11:07

Dan Cotelici scrie:Inca ceva.
Calificarile se vor incheia dupa etapa de la Tancabesti. :lol:
Cele doua loturi care au sperat sa se scoata in etapa de la Doripesco nu mai au nici o sansa. :cry:
Daca Doripesco nu era introdus in circuit SENZORII concurau singuri. ;-)
Daca prima etapa era la Doripesco altfel stateau lucrurile dar bag de seama ca cele doua loturi nu s-au prins de smecherie. :lol:
Sper ca si AGVPS e mandru ca va atribui titlul de Campion Nationali dupa un concurs cu participarea a 9 ECHIPE.
:?: :?: :?:
1. calificarile NU se vor incheia dupa etapa de la Tancabesti. cine o sa aiba 3 puncte dupa etapa a II a se mai poate califica. asa e gandit regulamentul si sistemul de punctaj.

2. prima etapa nu avea cum sa fie Doripesco, pentru ca lacul nu avea capacitatea necesara sa gazduiasca mai mult de 3 loturi. nu s-a asteptat nimeni la o participare atat de mica. nu e nici o smecherie.
APCR

Adrian B
member

Mesaj de Adrian B » 02 Iul 2008 11:48

Sistemul actual de calificari pentru CM mi se pare bun. Atat cat ma pricep...
E ca la fotbal, pt participarea in CL, trebuie sa fi campion la tine in tara, eventual sa treci niste tururi preliminare, apoi te asteapta grupe, meciuri tur-retur, etc. Pana la finala e mult si sita are ce cerne, pt ca nu e asa? sistemul vrea sa elimine cat mai mult hazardul iar campioana sa fie echipa cea mai buna si cu cel mai constant parcurs.
Echipa Romaniei de fotbal a trecut prin niste "calificari" prin care a aratat ca "merita" sa fie la un Campionat European.
Din punctul meu de vedere discutabil poate fi principiul conf caruia minoritatea se supune majoritatii, in lipsa unei federatii de pescuit sportiv.
Cred ca mai bine dezvoltati si argumentati fiecare cum ati gandit sistemul de calificari...si unde v-ati impotmolit.
Cum s-au desfasurat calificarile pt CM in anii precedenti?

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 02 Iul 2008 13:17

Adrian B scrie: Cum s-au desfasurat calificarile pt CM in anii precedenti?
In anii trecuti echipele participante s-au intalnit si au votat sistemul.
Anul asta s-a intalnit Senzor cu 6 cluburi si propunerea celor 6 cluburi nu a fost acceptata.
Second BEST is FIRST loser

andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 02 Iul 2008 14:37

Dan Cotelici scrie:
Adrian B scrie: Cum s-au desfasurat calificarile pt CM in anii precedenti?
Anul asta s-a intalnit Senzor cu 6 cluburi si propunerea celor 6 cluburi nu a fost acceptata.
asa este!
anul viitor lucrurile vor sta altfel. cluburile vor vota.
iar eu, ca sa revin, mi-am exprimat indoiala asupra faptului ca cei din gruparea G6 vor vota sistemul pe care l-au vrut anul acesta.
asta ca sa subliniez faptul ca voi ati vrut un sistem impotriva echipei Senzor si nimic altceva.
APCR

matei1971
member

Mesaj de matei1971 » 02 Iul 2008 17:42

Mai bine vine fiecare echipa cu o propunere pt un lac si se tin 5,6 etape pe fiecare din aceste lacuri iar la sfarsit se intocmeste clasamentul final. M-am uitat si eu pe calendarul de competitii si sunt o gramada de concursuri din martie pana in septembrie. Sau echipele fac un campionat de 4 sau 5 etape iar cea clasata pe primul loc joaca un meci de baraj cu campioana de anul trecut. Sunt multe variante dar nu se vrea, unii vor sa fie mai buni decat echipa Senzor dar nu reusesc decat din spatele tastaturii. De ce nu trageti la sorti echipa calificata? E mult mai simplu si unii ar avea astfel sanse infinit mai mari!

matei1971
member

Mesaj de matei1971 » 02 Iul 2008 17:44

Un amic care lucra pe vase de croaziera in SUA imi spunea ca isi alegea vasul pe care sa lucreze acela pe care nu mai existau romani! De ce?
Pt ca unde sunt doi romani exista ura, invidie, etc.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 02 Iul 2008 18:36

Dan Cotelici scrie:

@Dane
Ti sa oferit posibilitatea ca impreuna cu G6 sa-ti demonstrezi capacitatea organizatorica de anul viitor.

Dupa 5 ani consider ca APCR(organizator) si SENZOR (lotul ce a reprezentat RO) si-au facut datoria.
Uneori, din dorinta de a iesi bine, poate am gresit. Acum, aveti ocazia sa demonstrati acest lucru.
S-a incheiat o etapa, incepe alta. Asa mi se pare corect.
Clubul Senzor va respecta hotarirea majoritatii neconditionat.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 03 Iul 2008 00:26

@matei

Inca o data, punctul pe I.....

@cotelici

Din punctul meu de vedere, echipa Senzor si-a facu pe deplin datoria in competitiile externe in care a concurat. Fapt ce se poate verifica.
De acum, datorita unor oameni ca cotelici si oana, prefera sa se retraga.
Sa vedem ce face echipa G6 la anul, e clar ca intr-o tara ca a noastra legea o face doar banul, combinatiile , teroarea si obligatiile. :oops:
Pacat. Noi am facut-o din suflet. Sa vedem acum ce rezultate va avea oana, acest oropsit al sorti, care timp de 4 ani a reusit sa situeze ROMANIA pe ultimele pozitii la CM..... :oops:

Inainte de retragere, am insa speranta ca se vor califica alte loturi decat ale celui pomenit mai sus, astfel incat Romania sa ramana in continuare favorita la cucerirea titlului mondial.

PS Chiar daca nu au fost multi(sau nu au aratat asta) , le multumesc inca o dat celor care au fost alaturi de noi..... :cry: Noi atat am putut.... :oops: :cry:

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 03 Iul 2008 08:56

matei1971 scrie:Mai bine vine fiecare echipa cu o propunere pt un lac si se tin 5,6 etape pe fiecare din aceste lacuri iar la sfarsit se intocmeste clasamentul final. M-am uitat si eu pe calendarul de competitii si sunt o gramada de concursuri din martie pana in septembrie. Sau echipele fac un campionat de 4 sau 5 etape iar cea clasata pe primul loc joaca un meci de baraj cu campioana de anul trecut. Sunt multe variante dar nu se vrea, unii vor sa fie mai buni decat echipa Senzor dar nu reusesc decat din spatele tastaturii. De ce nu trageti la sorti echipa calificata? E mult mai simplu si unii ar avea astfel sanse infinit mai mari!
Am propus de acum 2 ani un sistem similar cu cel al rapitoristilor dar nu a fost luat in seama.
Second BEST is FIRST loser

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Iul 2008 09:49

matei1971 scrie: Sau echipele fac un campionat de 4 sau 5 etape iar cea clasata pe primul loc joaca un meci de baraj cu campioana de anul trecut.
Asta inseamna 6 etape, cu o pauza de cel putin 10 zile intre ele, se duce in 3 luni. Nu-ti permite nici calendarul si nici echipele nu pot acoperii 3 luni/an numai pt. calificari.
6 etape implica foarte multe, (piste, arbitri, cheltuieli imense, timp) ca sa nu mai luam in calcul munca titanica a organizatorilor.
Tu vrei 6 etape? cind Dan Cotelici a propus una singura, luind in calcul tot lipsa timpului?
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

Scrie răspuns