florentin iuga scrie:Carp Zone va avea observatori cu regulamentul in mana, camere video si binocluri in infrarosu, in timpul calificarilor, asa ca toata aceasta discutie e neinteresanta pentru noi si asa ar trebui sa fie si pentru ceilalti. Echipele se pot inscrie numai prin intermediul cluburilor iar cluburile serioase, le garanteaza celor pe care-i inscriu corectitudinea desfasurarii acestor calificari, fara sa-i deranjeze de la pescuit.
Un amic de-al meu spunea anul trecut ca " voi de fapt nu vreti calificari corecte ci vreti sa ne "beliti" pe noi Senzorul", referindu-se la G6.
Acum G6 si-a vazut visul cu ochii si organizeaza calificarile dar se pare ca vorbele amicului meu erau adevarate.
Eu sunt membru AGVPS. Credeti ca ma pot inscrie la calificari ?
Daca fiecare club va avea minim 2 observatori, vor fi cam 20 , fiecare cu camere de luat vederi, binocluri cu infrarosu, reportofoane, bite ...care vor crea un vacarm de nedescris.Plus ca la inceputul fiecarei manse va fi o distractie colectiva cand arbitrii si observatorii vor trebui sa faca dovada cunoasterii in totalitate a regulamentului, cand unii dintre ei abia pot vorbi si asta cand sunt treji.Dupa intalnirea cu Jack abia vor scot niste onomatopee.Sau intrarea lui Jack pe balti va fi interzisa?
Dl.Iuga te lauzi atat ca ai un club puternic dar vezi ca pentru cluburile mici dar bogate abia acum incepe perioada de transferuri ; asa ca vezi ca la inceputul sezonului sa nu ramai un club mic si sarac cu binocluri cu infrarosu.
P.S. de ce bagi pelete macinate in mixul de-l prezinti in emisiuni?
Sa nu uitati sa mergeti toti cei care deja va vedeti in trenul de Franta cu ploconul la "MUTU" ca altfel s-ar putea sa ajungeti pe o linie moarta!
"LA MULTI ANI!" TUTUROR PESCARILOR SI NU NUMAI!