Pai tocmai aici e problema. La CM organizarea si regulamentul sunt ireprosabile.
La Dirvari insa se puteau evita toate astea prin respectarea regulamentului.
[/quote]
D-le Rosioru, spuneti-ne si noua ce anume a nemultumit concurentii de la Darvari! In ce sens nu s-a respectat regulamentul? Nu e o intrebare malitioasa si nici curiozitati de soacra, pur si simplu am vrea sa aflam ce evenimente neplacute pot duce la asemenea hotarari radicale de a nu se mai organiza un concurs pe acea balta. Vrem sa invatam din greseli, daca se poate din ale altora

Aceste cazuri trebuie discutate pe larg, tocmai pentru a nu mai aparea pe viitor!!!
Nu sunt de acord nici cu politica strutului , sa-ti iei jucariile si sa pleci, cum zice Razvan ca fac belgienii, dar nici sa dai in cap vecinului de stand pentru o aruncare nereusita, sau sa-ti iei balta in loc de jucarii, si...sa-i faci pe ceilalti sa plece!
Pretind, cred, sper (!!!) ca suntem totusi oameni civilizati, care pot discuta si care se pot comporta ca atare. Daca una-doua echipe se comporta "mioritic", demonstrand ca suntem, totusi, la periferiile Europei, trebuie facute cunoscute comportamentul si greselile acestora, eventual pot fi exclusi din viata competitionala, dar pe fata!
Daca organizatorii nu respecta, cu rea-vointa, regulamentul, de asemenea trebuie facute cunoscute faptele in amanunt, pentru a descuraja asemenea atitudini pe viitor. Arbitrii ce pazesc? O hotarare luata de comisia de arbitri, dupa o contestatie, trebuie sa ramana litera de lege si sa fie respectata de toti, avand in vedere ca e instanta suprema a concursului! La orice proces, e intotdeauna o parte nemultumita de verdict, dar toata lumea respecta hotararea judecatorului! Generalizari de genul "asa-s romanii" sau "nu s-a respectat regulamentul" sunt non-constructive, mentin tensiunea si genereaza noi conflicte pe viitor, avand in vedere ca au ramas nedezamorsate cele vechi! Parerea mea!