Unicat in Romania ! "OVER10" - PERIS

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 29 Feb 2008 21:17

Razvan.D scrie:oops,un concurs pe placul meu :mrgreen:
Moshare abea astept sa revii cu toate amanuntele de dupa concurs

Felicitari pt initiativa :!: :!: ;-)
@Razvan, iti multumesc pt aprecieri ;-)
voi posta direct de la concurs pe forum...ce si cum ;-)

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 29 Feb 2008 22:35

foarte tare frate....cand, cum se televizeaza? Vreu sa vad!! nea Surdu, toata stima......ce sa zic, STIMA!!! Da da-mi voie sa fac o gluma....A nimerit orbu Braila, da' oare si Surdu Perisu ?!
Spor la treaba stimabille, vrem sa vedem !!!! :bere:
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 29 Feb 2008 22:49

maiden scrie:foarte tare frate....cand, cum se televizeaza? Vreu sa vad!! nea Surdu, toata stima......ce sa zic, STIMA!!! Da da-mi voie sa fac o gluma....A nimerit orbu Braila, da' oare si Surdu Perisu ?!
Spor la treaba stimabille, vrem sa vedem !!!! :bere:

Multumesc si tie Maiden pt aprecieri. Dl. Albastroiu aduce Realitatea TV. Vor filma in prima zi si in ultima...la festivitate. Sper sa prinda si un drill cu un "dulap" de peste 10 kg. Daca nu.... eu oricum voi filma cat mai multe drill-uri cu participantii si le trimit caseta. Va anunt eu cand si la ce ora se va teleziva reportajul.
Fitzi cu okii pe noi :lol:
Voi "negocia" cu reporterul sa pot sa va fac o "dedicatie"...pentru toti forumistii de pe crap.ro si site-ul partener www.carpnews.ro ;-)
Ultima oară modificat 03 Mar 2008 23:38 de către mosharu, modificat 1 dată în total.

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 29 Feb 2008 22:57

Beton! Numa sa zici aci cand shi cum....ca sa urmarim....eu sunt zilnic aici, si chiar de mai multe ori pe zi in ultimul timp. Sigur voi vedea emisiunea daca se va posta o ora cand se va difuza!!! Futu-i mama lui de crap!!! :mrgreen: :mrgreen:
Ce filmezi mata' sigur vom vedea, daca ne indulceshti cu acele filmari! Te-am puapat! :P
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 29 Feb 2008 23:25

bravo cristi,sper sa reusesti sa duci la bun sfirsit proiectul si sa iasa totul bine.

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 29 Feb 2008 23:36

Vlasin Florin scrie:bravo cristi,sper sa reusesti sa duci la bun sfirsit proiectul si sa iasa totul bine.
@Florin, iti multumesc si tie pt. aprecieri. Va asigur ca voi face tot posibilul ca "OVER10"...sa fie de nota 10 ;-)
Salutari din partea mea la toti crapistii din TM.
PS. tot la Service va "strangeti"? :D
Sper ca toate "caprele" sunteti ok. ;-) :D

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 01 Mar 2008 10:35

la Service e sediul asociatiei :lol: :lol: :lol: ok nu prea sintem,mai mult ko :lol:
bafta la organizare :lol:

andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 01 Mar 2008 11:25

frate mosharule,
eu sprijin proiectul tau si iti doresc sa iasa bine si sa fie un succes!
concentreaza-te pe problemele organizatorice si fa abstractie de viitoarele comentarii rautacioase, pentru ca, te asigur, vei avea parte si de asa ceva.
este foarte posibil sa apara persoane care nu vor fi "incantate" de concursul tau. care vor decreta ca "nu se joaca cinstit", fara vreun echivoc.
asta e un risc asumat. tu ocupate de lucrurile pozitive.
bafta din partea mea!
APCR

mosharu
maniac

,

Mesaj de mosharu » 02 Mar 2008 12:08

vladut mateianu scrie:@cristi
As avea si eu ceva de comentat. Dar mai intai trebuie sa cer voie sa postez pe topicul tau ? :roll: :D
@vladut, sunt numai oki :D :roll: chiar sunt curios cam CE ai avea de zis/scris......

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 02 Mar 2008 19:02

Bine sanatos Cristi ! :D

Spor la treaba si sa dea Dumnezeu sa iasa un concurs reusit ! daca o sa ai nevoie de ajutor(cupe, diplome, arbitrii) iti stau la dispozitie cu placere....

PS Cuvintele care vruiam sa le citez de la domnul Albastroiu nu erau despre tine, ci despre relatia de prietenie care este intre noi.... :lol:

Scrie răspuns