"THE BIG ONE - PERIS 2009"
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlad_Colceriu
- veteran
chiar vrei sa ne umilesti pana la urma :)cp scrie:Salut!
Cred ca vin si eu. A... Moshare cred ca nu este obligatoriu cu 4 lansete. Eu voi pescui cu 2.
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
- Vlad_Colceriu
- veteran
- Vlad_Colceriu
- veteran
Concursul se va mediatiza si peste hotare, vor fi invitati sa participe si o serie de pescari renumiti, asadar, poti veni si tu sa participi!ochirosii scrie:excelent concurs Vlad ,felicitari![]()
cat despre pescuitul cu 2 lansete o idee buna astfel presiunea asupra pestelui va scadea si asa poate vor iesi mai multi crapi mari

sorin_s scrie:Am o itrbare ?
In loc de runer pot sa imi iau un scafandru???![]()
![]()
![]()
cu conditia sa fie platit de organizatori ..........

DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
- mihai_lavazza
- veteran
Dupa prinderea unui peste se poate sa-i pun la gat un colier de plumb de vreo 20kg? Da' fara sa ma vedeti voi....
Felicitari Vlad pt initiativa. Cred ca ma bag si eu desi n-am mai participat la un concurs,iar la cupa debutantului n-a fost loc si nici nu stiu daca veneam. Intai sa se stabileasca detaliile ....
Felicitari Vlad pt initiativa. Cred ca ma bag si eu desi n-am mai participat la un concurs,iar la cupa debutantului n-a fost loc si nici nu stiu daca veneam. Intai sa se stabileasca detaliile ....
- Vlad_Colceriu
- veteran
Mihai, te astept cu drag! Initiativa nu este numai a mea, ideea a fost a noastra: eu, DANEZU, Sergiu Q si Bogdan fratele meu. Fiecare a venit cu cate o idee.Mihai_Lavazza scrie:Dupa prinderea unui peste se poate sa-i pun la gat un colier de plumb de vreo 20kg? Da' fara sa ma vedeti voi....
Ultima oară modificat 01 Feb 2009 22:36 de către Vlad_Colceriu, modificat 1 dată în total.