DJ CRAP Cupa Olteniei 10--13 iulie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- veteran
Crezi ca ti-a facut un bine ca te-a VIRUSATMary2005 scrie:Mersi GeorgeGyorg scrie:felicitari Mary si tine-o tot asa
Cand te gandesti tu esti ala care ma dus la primele concursuri

www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
-
- member
- Dan Cotelici
- veteran
-
- member
Dane eu asa om nepriceput la pescuit , in orice combinatie , cu asa tupeu de a promova in functii de conducere , nu am vazut de cind mama m-a facut !! Ride lumea de tine omule ! Nu mai esti patetic , esti deja penibil !!! Dar nu e treaba mea sai iti socoteala functiilor , eu te ard la pescuit !! , dar daca vreodata o sa ajungi sa ma conduci prin vreo organizatie , ca aici te pricepi , eu ma duc dracului si fuggg repede numai sa nu te mai vad , nici pe tine si nici pe prietenul tau !
Defineste-te si tu odata omule si recunoaste :
- sunt un pescar frant si maninc bataie pe unde ma duc
- am ceva experienta organizatorica , pentru ca nu am inteles din prima ca sunt frant si m-am dus peste tot si am vazut macar cum se face un concurs , daca nu m-am prins cum se prinde un peste
- sunt un manager bun la telefonie mobila ....
- vreau sa managerizez si pescuitul in Romania pe anumite sectoare de astea mai "simple"
- sunt mindru ca sunt prieten cu anumiti factori de influenta si cine e impotriva mea nu e cu noi - vezi G6
- pot mai mult dar nu am timp sa studiez pescuitul - prefer sa ma opresc la a carcoti MEREU - doar - doar o sa ma bage si pe mine cineva in seama ( se pare ca pe Vladeanu si Rosioru i-ai convins !!! , sa-ti arunce un os de ros )

Eu sa fiu in locul tau mi-as rupe pe genunchi sculele - pina la urma cita umilinta poate suporta si un om ???????? Spun om pentru ca tu nu te-ai dovedit nicaieri a fii PESCAR !!!!
Defineste-te si tu odata omule si recunoaste :
- sunt un pescar frant si maninc bataie pe unde ma duc
- am ceva experienta organizatorica , pentru ca nu am inteles din prima ca sunt frant si m-am dus peste tot si am vazut macar cum se face un concurs , daca nu m-am prins cum se prinde un peste
- sunt un manager bun la telefonie mobila ....
- vreau sa managerizez si pescuitul in Romania pe anumite sectoare de astea mai "simple"
- sunt mindru ca sunt prieten cu anumiti factori de influenta si cine e impotriva mea nu e cu noi - vezi G6
- pot mai mult dar nu am timp sa studiez pescuitul - prefer sa ma opresc la a carcoti MEREU - doar - doar o sa ma bage si pe mine cineva in seama ( se pare ca pe Vladeanu si Rosioru i-ai convins !!! , sa-ti arunce un os de ros )

Eu sa fiu in locul tau mi-as rupe pe genunchi sculele - pina la urma cita umilinta poate suporta si un om ???????? Spun om pentru ca tu nu te-ai dovedit nicaieri a fii PESCAR !!!!
Ultima oară modificat 17 Iul 2008 16:41 de către Val Pangica, modificat de 2 ori în total.