CONCURS CARITABIL DARVARI 20-22 MAI 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
.nu stiu dac vin sau nu dar taxa o platesc saptamana 10 _ 15 februarie
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
-
- junior member
.
Vali vopsea....nu inteleg de ce te-ai sucit de la primul regulament postat de TINE ca organizator, cel cu 6 lansete????
1. Este un concurs CARITABIL,in care nu conteaza CINE castiga, important este sa strangem cat mai multi banutzi pt. amaratii aia, nu?
2. SAU de ce nu ai scris in regulament asa: "echipele de 2 pescari, 4 lansete...3 pescari 6 lansete" ?
Te rog sa-mi raspunzi la ce ti-am scris aici...si am sa-ti raspund de ce "am luat foc"....
PS. Daca tot ti-ai postat nr de telefon.....incearca si mai SI raspunde la el.
te-am sunat de ensphe' mii de ori...am cu '28 in coada

1. Este un concurs CARITABIL,in care nu conteaza CINE castiga, important este sa strangem cat mai multi banutzi pt. amaratii aia, nu?
2. SAU de ce nu ai scris in regulament asa: "echipele de 2 pescari, 4 lansete...3 pescari 6 lansete" ?

Te rog sa-mi raspunzi la ce ti-am scris aici...si am sa-ti raspund de ce "am luat foc"....
te-am sunat de ensphe' mii de ori...am cu '28 in coada

-
- member
@ Cristian Surdu
Sunt in Dubai si raspund numai la cei care ii am in agenda.
Daca e da-mi pe privat mesaj sau messenger diseara pe la ora 20
vali_cioc@yahoo.com Intre vali si cioc liniuta jos.
Dar sa-ti spun de ce am modificat: in primul rand ca sunt echipe incepatoare care nu au mai mult de 4 scule si in al doilea rand ca am pirimit sugestii de la diferiti pescari de competitie.
Dar sa-ti spun de ce am modificat: in primul rand ca sunt echipe incepatoare care nu au mai mult de 4 scule si in al doilea rand ca am pirimit sugestii de la diferiti pescari de competitie.
VALI DUMITRU
-
- member
Re: .
@Nea MosharuCristianSurdu scrie:Vali vopsea....nu inteleg de ce te-ai sucit de la primul regulament postat de TINE ca organizator, cel cu 6 lansete????![]()
2. SAU de ce nu ai scris in regulament asa: "echipele de 2 pescari, 4 lansete...3 pescari 6 lansete" ?![]()
te-am sunat de ensphe' mii de ori...am cu '28 in coada![]()
eu cred ca exprimarea de "amariti" aia - deranjeaza un pic ! Hai sa le spunem suferinzi si e OK ! Nu stim niciunul ce ne rezerva viitorul !
Iar daca tot facem caritate - e jenant sa comentam ca dam cu 4 sau 6 lansete - importanta acestui concurs este ca acei oameni sa aiba un sprijin financiar in plus si nu isi propune sa ii mareasca lui Mosharu sansele de a prinde crap cu 6 lansete , chiar daca a platit taxa de inscriere integral .
..............................
Editat de mine (carprom) problemele private rezolvati-le prin mesaje private
Ok Vali. Tineam "mortish" sa participam cu 6 lansete pt ca, baietii cu care vin nu au participat niciodata la vreun concurs si au echipamentul lor (4 lansete)vali dumitru scrie:@ Cristian Surdu
si eu ramaneam sa dau cu 2 lansete de'ale mele. E cam naspa sa dam 3 cu 4 lansete....
Atata tot. Sper ca ramane in picioare " cine plateste integral, isi alege standul" , nu?
Re: .
Val Pangica scrie:@Nea MosharuCristianSurdu scrie:Vali vopsea....nu inteleg de ce te-ai sucit de la primul regulament postat de TINE ca organizator, cel cu 6 lansete????![]()
2. SAU de ce nu ai scris in regulament asa: "echipele de 2 pescari, 4 lansete...3 pescari 6 lansete" ?![]()
te-am sunat de ensphe' mii de ori...am cu '28 in coada![]()
eu cred ca exprimarea de "amariti" aia - deranjeaza un pic ! Hai sa le spunem suferinzi si e OK ! Nu stim niciunul ce ne rezerva viitorul !
Iar daca tot facem caritate - e jenant sa comentam ca dam cu 4 sau 6 lansete - importanta acestui concurs este ca acei oameni sa aiba un sprijin financiar in plus si nu isi propune sa ii mareasca lui Mosharu sansele de a prinde crap cu 6 lansete , chiar daca a platit taxa de inscriere integral .
..............................
Editat de mine (carprom) problemele private rezolvati-le prin mesaje private
@ nea Pangica
1. I-am scris mai sus lui Vali Vopsea de ce am vrut sa participam cu 6 lansete....
2. "Amaratii aia" in limbajul meu soferesc inseamna "saracii..napastuitii...suferinzii aia" te-am lamurit acum??
Dupa mintea ta, cum dracu puteam sa-i iau la MISTO pe Oamenii aia????
3. Ai terminat cearta cu baietii de pe aici si ai inceput cu mine? Parca stabilisem ceva la telefon.......
Din partea mea, acest subiect este OFF TOPIC.
Ultima oară modificat 26 Ian 2008 20:21 de către mosharu, modificat 1 dată în total.
-
- member
Mersi! Inca o data, nu ne dati un numar de cont in care sa viram banii? Sau trebuie sa-i trimit cu mandat postal unuia din organizatori? O adresa, ceva?!vali dumitru scrie:19. Dragos Bealcu
20. Marian Nitu
Altceva: o harta, ceva, sa ne descurcam cu localizarea baltii, cei care nu am mai fost pe acolo? Posibilitati de cazare in zona, daca ajungem cu o seara inainte?
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))