STANDURI SI REZULTATE CUPA PELICANUL 11-16 MAI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@ Vladut
1.Eu nu am avut de unde sa stiu ca s-au prins 40 crapi pe Tancabesti.
Mi-ar fi placut sa dau o fuga sa va vad in actiune, din pacate in cursul saptamanii muncesc. Tu ai spus ca s-a terminat 3-3 si ca s-au punctat crapii peste 10 kg. Deci 6 crapi peste 10 kg. Probabil nici pe Darvari nu se puncteaza ciortanul...nu stiu.
2.Eu nu sunt client Darvari, n-am fost niciodata pe acest lac.
3.Asta e un forum si supravietuieste cu opinii, intrebari, respunsuri, interactiune. Eu mi-am prezentat o opinie pe care mi-ai corectat-o partial.
Daca pe site-ul crapmania (care nu stiu ce site e, apcr sau senzor?) sunt interzise postarile depre Darvari, sincer nu am vazut motivul pt care sa-ti exprimi o opinie buna sau rea despre Darvari aici. Atat.
Adrian Botin
@ Costel Stanila
Ce te face sa crezi ca ma refeream la nada Senzor Planet?
1.Eu nu am avut de unde sa stiu ca s-au prins 40 crapi pe Tancabesti.
Mi-ar fi placut sa dau o fuga sa va vad in actiune, din pacate in cursul saptamanii muncesc. Tu ai spus ca s-a terminat 3-3 si ca s-au punctat crapii peste 10 kg. Deci 6 crapi peste 10 kg. Probabil nici pe Darvari nu se puncteaza ciortanul...nu stiu.
2.Eu nu sunt client Darvari, n-am fost niciodata pe acest lac.
3.Asta e un forum si supravietuieste cu opinii, intrebari, respunsuri, interactiune. Eu mi-am prezentat o opinie pe care mi-ai corectat-o partial.
Daca pe site-ul crapmania (care nu stiu ce site e, apcr sau senzor?) sunt interzise postarile depre Darvari, sincer nu am vazut motivul pt care sa-ti exprimi o opinie buna sau rea despre Darvari aici. Atat.
Adrian Botin
@ Costel Stanila
Ce te face sa crezi ca ma refeream la nada Senzor Planet?
- Costel Stanila
- junior member
Stimate Domnule Cotelici,
Eu mi-am exprimat o parere, nu m-am raliat cu nimeni in boicotarea nimanui.Apreciez in schimb,fara nici un fel de invidie, rezultatele echipei Senzor din ultimii ani, intern si international, si nu cred ca isi permit sa vanda nada la misto, pt. ca numai ei ar avea de pierdut.
Am lansat o provocare, care se poate desfasura inclusiv pe Darvari, pe locuri egale
, chiar daca sunt doar 3 pesti in balta
Referitor la sfaturi privind folosirea uneia sau alteia dintre nade, nu prea am auzit de dvs. sa fi avut ceva rezultate deosebite cu oricare dintre nadele enumerate mai sus,sau altele....asa ca sunt increzator ca o sa acceptati, barbateste, provocarea mea.
Pescari de net, ...kklau maria-ta!
In concluzie d-le Cotelici..... hai sa o rezolvam pe balta!
Salutari,
Eu mi-am exprimat o parere, nu m-am raliat cu nimeni in boicotarea nimanui.Apreciez in schimb,fara nici un fel de invidie, rezultatele echipei Senzor din ultimii ani, intern si international, si nu cred ca isi permit sa vanda nada la misto, pt. ca numai ei ar avea de pierdut.
Am lansat o provocare, care se poate desfasura inclusiv pe Darvari, pe locuri egale

Referitor la sfaturi privind folosirea uneia sau alteia dintre nade, nu prea am auzit de dvs. sa fi avut ceva rezultate deosebite cu oricare dintre nadele enumerate mai sus,sau altele....asa ca sunt increzator ca o sa acceptati, barbateste, provocarea mea.
Salutari,
Presedinte APCR
SENIOR CRAP
SENIOR CRAP
- Costel Stanila
- junior member
- Dan Cotelici
- veteran
Iata ca avem totusi ceva in comun.Nici eu nu am auzit de Dvs.!Costel Stanila scrie:Stimate Domnule Cotelici,
Am lansat o provocare, care se poate desfasura inclusiv pe Darvari, pe locuri egale, chiar daca sunt doar 3 pesti in balta
![]()
Salutari,

Asta e probabil ca nu sunt la nivelul Dvs.....am mai ciupit si eu cate un podium din cand in cand.Ceea ce recunosc nu inseamna nimic

Nu sunt interesat nici de propunerea Dvs. nici de a continua polemica

Era o problema de principiu pe care Dvs. nu doriti sa o sesizati.
Second BEST is FIRST loser
- Costel Stanila
- junior member
Daca ati mai ciupit cate un podium, felicitari....sunteti un asa zis ciupitor
, sa inteleg....
Nu vad care este principiul in discutia asta..?????, si nici nu ma intereseaza politele mai vechi sau mai noi care le aveti de platit sau de impartit cu unul su altul.
Am inteles, nu vreti sa pescuim pe net....dar ca nu vreti nici pe balta, cu "rezultatele" dvs., ciupite,...sunt dezamagit
Oricum, va doresc....ciupeli nenumarate!
Cand treceti de nivelul ciupeala,....contactati-ma...

Nu vad care este principiul in discutia asta..?????, si nici nu ma intereseaza politele mai vechi sau mai noi care le aveti de platit sau de impartit cu unul su altul.
Am inteles, nu vreti sa pescuim pe net....dar ca nu vreti nici pe balta, cu "rezultatele" dvs., ciupite,...sunt dezamagit

Oricum, va doresc....ciupeli nenumarate!
Cand treceti de nivelul ciupeala,....contactati-ma...

Presedinte APCR
SENIOR CRAP
SENIOR CRAP
- vladut mateianu
- veteran
OK, hai sa terminam aceasta mini galceava aici, subiectul topicului este altul.
O concluzie eu am tras : la balta Darvari nu mai este peste , iar din aceasta cauza va avea toata lumea de suferit.Si magazinele, si patronul, dar in primul rand pescarii....De aceea, trag un ultim semnal de alarma ptr demascarea publica a acelor care fura peste !
@adrian
Tocmai ptr ca pe crapmania sunt interzise postarile lui v.oana, am ales sa postez aici....ma mir ca nu ai observat, nu ma face sa-mi schimb parerea buna care mi-o facusem despre tine !
Plus ca nu cred ca este in regula ca din orice postarea mai tendentioasa sa se ajunga la polemici si la certuri....
Eu ma opresc aici cu postarile despre acest subiect.
O concluzie eu am tras : la balta Darvari nu mai este peste , iar din aceasta cauza va avea toata lumea de suferit.Si magazinele, si patronul, dar in primul rand pescarii....De aceea, trag un ultim semnal de alarma ptr demascarea publica a acelor care fura peste !

@adrian
Tocmai ptr ca pe crapmania sunt interzise postarile lui v.oana, am ales sa postez aici....ma mir ca nu ai observat, nu ma face sa-mi schimb parerea buna care mi-o facusem despre tine !
Plus ca nu cred ca este in regula ca din orice postarea mai tendentioasa sa se ajunga la polemici si la certuri....

Eu ma opresc aici cu postarile despre acest subiect.
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
Pt ca nu-mi place sa las lucrurile neterminate:
Cred ca am fost foarte clar in exprimare. A fost doar o opinie, opinia mea.
Ca sa-ti raspund Vladut, nu au fost interzise numai postarile lui Victor Oana pe crapmania dar si ORICE informatie despre lacul Darvari. Acolo moderator esti tu! Ca i-ai interzis accesul lui Victor Oana pe crapmania, nici macar nu ma intereseaza. Am spus doar ca daca interzici informatia despre Darvari acolo, e lipsit de fair play sa vb de Darvari aici. Ca are sau nu are peste Darvariul...chiar nu ma sinchisesc.
Ca avem de pierdut cu totii, asa cum spuneai, magazinele, patronii de lacuri, pescarii? Hai sa incepem de undeva cu informatie corecta, chiar daca uneori e vorba de produse comercializate de concurenta, sau cu dovezi despre cei ce fura crapii din baltile c&r, sau cu "ceilalti patroni" care manevreaza apa sa nu mai prinzi nimic.
Am mai spus-o, ma simt usor stingher...cand tu pescuiai la bile si castigai cupe, eu pescuiam la viermus, dar una e una si alta-i alta.
Cred ca am fost foarte clar in exprimare. A fost doar o opinie, opinia mea.
Ca sa-ti raspund Vladut, nu au fost interzise numai postarile lui Victor Oana pe crapmania dar si ORICE informatie despre lacul Darvari. Acolo moderator esti tu! Ca i-ai interzis accesul lui Victor Oana pe crapmania, nici macar nu ma intereseaza. Am spus doar ca daca interzici informatia despre Darvari acolo, e lipsit de fair play sa vb de Darvari aici. Ca are sau nu are peste Darvariul...chiar nu ma sinchisesc.
Ca avem de pierdut cu totii, asa cum spuneai, magazinele, patronii de lacuri, pescarii? Hai sa incepem de undeva cu informatie corecta, chiar daca uneori e vorba de produse comercializate de concurenta, sau cu dovezi despre cei ce fura crapii din baltile c&r, sau cu "ceilalti patroni" care manevreaza apa sa nu mai prinzi nimic.
Am mai spus-o, ma simt usor stingher...cand tu pescuiai la bile si castigai cupe, eu pescuiam la viermus, dar una e una si alta-i alta.
-
- member
Daca mi-ai pomenit numele zic eu ca trebuie sa-ti raspund . Daca ai fii citit cu atentie ce am scris eu - era vorba despre o intrebare - "A intrat la bataie , il zapaceste vremea , samd !! " si ceream o parere a lui Nea Victor . De vreo 3 ani incoace tot prin perioada asta se face concursul si sa stii ca crapii isi pastreaza obiceiul sa depuna cam tot atunci . Iar daca sunt 5 grade noaptea asta il intirzie nu il incurajeaza - sau cel mult il zapaceste . Vroiam o parare si atit !Adrian B scrie: Primul apare D-l Pangica care se intreaba de ce merge prost pescuitul. Mie dansul mi se pare un pescar valoros, cu experienta si nu pot sa cred ca nu stie ca in aceasta perioada (dat fiind ca anul acesta in comparatie cu anul trecut am avut iarna si primavara, iar noaptea sunt 10 grade) pestele e in bataie.
Nu am intrat in nici o revolta sau atac la balta !
Cit priveste Tincabestiul poate tu nu sti , dar acolo se punctau crapii de peste 10 kg - si daca esti pescar cit de cit - ai sa intelegi ce diferenta este sa mergi pe capturi sau sa mergi regularitate la un concurs , cu crapi de peste 2-3 kg . Daca s-au prins 6 crapi de peste 10 kg pe o suprafata de stand de 50 metri - in 48 ore - apoi sa stii ca e bine de tot . Dar asta e alta discutie care tine poate si de calitatea pescarilor care au pescuit acolo ( Briggs , samd ) .
Mie mi-e draga balta Darvari si nu am vrut decit niste lamuriri cu privire la faptul ca orice s-ar spune se prinde prost !! Si am pus intrebarea proprietarului si atit . In alte speculatii nu imi place sa intru .
-
- junior member
-
- member