Bai ala mic cu ochelari care respira greu si e mare arbitru la Livada !!!
Cum ai tupeu sa ii ameninti pe baietii de la Baia Mare ca ii dai afara din concurs?
Ai vazut ca au prins de 5 ori mai mult peste in a doua zi de concurs decat Dorinel si fratiorul tau?
"scoate repede 10 saci de crap la control si nu mai fa figuri ca te si dau afara din concurs"
Daca veneai la mine cu stouri din astea,beai toata apa din Livada inpreuna cu Dorinel
Nasimtitule !!!!!
ps
Nu incerca sa te scoti ca am fost de fata cand a venit baiatul ala din Baia Mare la stand la Vladeanu si ne a povestit ce figuri ai facut.
sakalule@
inainte de a posta pe un asemenea ton te rog sa vezi in pagina 1 care e regulamentul concursului(deci minim 10 saci pe echipa obligatoriu).
in ceea ce priveste tonul pe care l-a folosit arbitrul respectiv, hm aici e de discutat. daca intradevar sa folosit acel ton ar fi trebuit ca baietii din Baia Mare sa raporteze direct la albitrul principal nu sa sece lacul cu bietul om . eventual dupa concurs dar nici atunci nu sunt de acord ca am de gand sa mai pescuiesc in lacul asta totusi imi este greu sa cred ca sa intamplat chiar asa deoarece cu mine ca vizitator sa comportat chiar civilizat, rugandu-ma sa merg sa imi iau un ecuson de vizitator.deci.....