Nu prea mai erau locuri in calendarul competitional si asa foarte incarcat.Crap 4ever individual nu se mai tine deoarece un concurs intercluburi este mai interesant.Tankard scrie:Cristi,
Cred ca Florentin ridica problema concurentei a 2 concursuri simultane pe Darvari si nu a Crap4ever vs. Over10.
Crap4ever individual 18-21 septembrie
Concurs intercluburi 16-21 septembrie
Probabil nea Victor o sa lamureasca chestiunea in timp util.
Unicat in Romania ! "OVER10" - PERIS
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
Second BEST is FIRST loser
Multumesc Dan pt. postare! In felul asta nea Victor , Florentin Iuga & ...altii, vor vedea ca nu am pus data lui Over 10...de "capul meu"Dan Cotelici scrie:
Nu prea mai erau locuri in calendarul competitional si asa foarte incarcat.Crap 4ever individual nu se mai tine deoarece un concurs intercluburi este mai interesant.

Moshare....poate vin cu nea Stan "piranha" la concurs, si-ti iau premiul...ai grija !!

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
"MOSHARE",CristianSurdu scrie:piranha..."domn" o fi fost Tata ...eu sunt Cristi "mosharu"piranha scrie:VA SALUT,
Sunt nou printre dvs, doresc sa aflu conditiile/regulamnetul concursului organizat de dl CRISTIAN SURDU.
Multumesc![]()
regulamentul il citesti pe prima pagina a topicului.....
Iarta-mi netrebnicia ca am intrebat, am spus clar ca sunt "NOU" nu era normal sa raspunzi civilizat ? sau daca organizezi un concurs esti "DUMNEZEU" ?...am uitat...voi sunteti "moderatori"(Moshare....poate vin cu nea Stan "piranha" la concurs, si-ti iau premiul...ai grija !!), "veterani", etc, EHE, mare este CRAPUL ALA DE LA PERIS
na'i inteles nimic....am facut o gluma cu tine cu "domnule"piranha scrie:"MOSHARE",CristianSurdu scrie:piranha..."domn" o fi fost Tata ...eu sunt Cristi "mosharu"piranha scrie:VA SALUT,
Sunt nou printre dvs, doresc sa aflu conditiile/regulamnetul concursului organizat de dl CRISTIAN SURDU.
Multumesc![]()
regulamentul il citesti pe prima pagina a topicului.....
Iarta-mi netrebnicia ca am intrebat, am spus clar ca sunt "NOU" nu era normal sa raspunzi civilizat ? sau daca organizezi un concurs esti "DUMNEZEU" ?...am uitat...voi sunteti "moderatori"(Moshare....poate vin cu nea Stan "piranha" la concurs, si-ti iau premiul...ai grija !!), "veterani", etc, EHE, mare este CRAPUL ALA DE LA PERIS

ai luat foc degeaba.......
asa ca pt mintea ta, la ORICE concurs organizat, REGULAMENTUL este pe prima pagina a topicului......
"MOSHARE",
mintea unui om poate fi "scurta" nu si a mea, nu toti oamenii inghit glumele, se discuta totusi despre un concurs in PREMIERA dar, si in "cazul meu" este normal sa reactionez asa (eu din fericire ma informez in privinta concurentilor din romania) si sunt la zi cu se ce intampla in romania cu privire la carp-fishing, fi sigur ca am inteles absolut tot.
Acum ai sa discutam de concurs;
-14 standuri ? - este concurs in familie ?
-se puncteaza de la 10 kg in sus ?
...reguli stricte pentru o cupa si 4000 lei
...pai nici BELGIA, FRANTA, OLANDA nu organizeaza asa ceva
Modificam macar puctajul, 15 kg...?
PS. nu la toate concursurile organizate se posteaza ca "prim subiect" REGULAMENTUL intr-un topic, asta asa pentru mintea ta la care pot aduce exemple
, daca te respecti o faci prin alte mijloace...nu tre sa spun, presa, tele/radio (stiu, costa cam mult in romanika minutul de reclama dar, un brand se respecta, nu ?)
mintea unui om poate fi "scurta" nu si a mea, nu toti oamenii inghit glumele, se discuta totusi despre un concurs in PREMIERA dar, si in "cazul meu" este normal sa reactionez asa (eu din fericire ma informez in privinta concurentilor din romania) si sunt la zi cu se ce intampla in romania cu privire la carp-fishing, fi sigur ca am inteles absolut tot.
PS. nu la toate concursurile organizate se posteaza ca "prim subiect" REGULAMENTUL intr-un topic, asta asa pentru mintea ta la care pot aduce exemple

piranha scrie:"MOSHARE",
PS. nu la toate concursurile organizate se posteaza ca "prim subiect" REGULAMENTUL intr-un topic, asta asa pentru mintea ta la care pot aduce exemple, daca te respecti o faci prin alte mijloace...nu tre sa spun, presa, tele/radio (stiu, costa cam mult in romanika minutul de reclama dar, un brand se respecta, nu ?)
gogule, iti recunosc stilul de scris....nu te mai da in stamba ......

-
- member