Da Val, 25-28 septembrie.Val Pangica scrie:Ai stabilit data concursului Mosharule ?
Unicat in Romania ! "OVER10" - PERIS
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
.
Val. Deoarece data anuntata de mine se intersecteaza cu concursul inter-cluburi anuntat de nea Victor Oana(unde, logic, particip si eu)....sunt nevoit sa o mut cateva zile mai sus ( maine ...marti 17.06. ac sunt la Peris la "negocieri" cu nea Cristi) am sa o anunt cand ma intorc. Va zic de pe acum....am MARI surprize pt participanti
Fiti cu okii pe .....mine

-
- member
Re: .
Eu nu pot decit sa ma bucur ca o muti din ziua mea de nastere si astept cu plecaciune sa imi spui cind si unde platesc taxa .CristianSurdu scrie:Val. Deoarece data anuntata de mine se intersecteaza cu concursul inter-cluburi anuntat de nea Victor Oana(unde, logic, particip si eu)....sunt nevoit sa o mut cateva zile mai sus ( maine ...marti 17.06. ac sunt la Peris la "negocieri" cu nea Cristi) am sa o anunt cand ma intorc. Va zic de pe acum....am MARI surprize pt participanti![]()
![]()
.
VA ROG SA CITITI DIN NOU PRIMA PAGINA A TOPICULUI....
- Madalin Dirla
- member
.
Ms. Madalin. Da sunt locuri, au platit doar 4 echipe avansul.
- Madalin Dirla
- member
.
Ai tel meu, suna-ma daca puteti sa participati.MDI scrie:Moshare o sa vb. si eu cu coechipierul meu si daca are timp si vrea si el ne bagam si noi.te voi anunta din timp oricum.fire intinse mann!!!