Cel mai secret concurs de crap din anul 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- cornelserbu
- senior member
@ Andrei
mi s-a furat telefonul, sau poate doar l-am pierdut...te sun eu !
@ Gabi
nu vad de ce nu ar trebui sa stie toata lumea structura conducerii interimare a federatiei ce o sa se infiinteze...sper sa se infiinteze, cu toate ca la adunarea cluburilor toti erau prieteni, iar acum au inceput iar intepaturile far sens.
presedinte de onoare Liviu Mihaiu
presedinte Gigi Stefan
vicepresedinte crap Victor Oana
vicepresedinte rapitor Tudose (Arad)
vicepresedinte stationar Dan Cotelici
vicepresedinte musca Ovidiu Ristivan
secretar general Andrei Vladenu
ofiter de presa Malin Musatescu
chestia cu politele de plata, cred ca-i o utopie, cu toate ca am mai auzit-o de la cativa si tind sa cred ca-i ideea cuiva anume...oricum, eu personal nici n-am polite de platit si chiar de asi avea, tot n-am cum sa le platesc.
@ Cornel Rosioru
n-ai la ce sa-mi urezi succes, fiindca sunt un simplu presedinte de club care nu poate venii decat cu propuneri ca si pana acum.
mi s-a furat telefonul, sau poate doar l-am pierdut...te sun eu !
@ Gabi
nu vad de ce nu ar trebui sa stie toata lumea structura conducerii interimare a federatiei ce o sa se infiinteze...sper sa se infiinteze, cu toate ca la adunarea cluburilor toti erau prieteni, iar acum au inceput iar intepaturile far sens.
presedinte de onoare Liviu Mihaiu
presedinte Gigi Stefan
vicepresedinte crap Victor Oana
vicepresedinte rapitor Tudose (Arad)
vicepresedinte stationar Dan Cotelici
vicepresedinte musca Ovidiu Ristivan
secretar general Andrei Vladenu
ofiter de presa Malin Musatescu
chestia cu politele de plata, cred ca-i o utopie, cu toate ca am mai auzit-o de la cativa si tind sa cred ca-i ideea cuiva anume...oricum, eu personal nici n-am polite de platit si chiar de asi avea, tot n-am cum sa le platesc.
@ Cornel Rosioru
n-ai la ce sa-mi urezi succes, fiindca sunt un simplu presedinte de club care nu poate venii decat cu propuneri ca si pana acum.
-
- veteran
-
- member
Bai mincav-as gura voastra de pescari - cum dracu ajunge Dan Cotelici - vicepresedinte la stationar ?????????? Chiar nu mai avem nici o onoare sau obraz vizavi de lumea asta care se uita la noi ? De Maty , Vijelie , Dragos Popa , de cei cei 7-8 pescari din echipa Energofish ( cu rezultate multumitoare sau chiar bune si foarte bune ), de cei din ungurime sau din Ardeal , nu a auzit nimeni la stationar ?
Cum ajunge penibilul asta - care nu a tinut o "teava" in mina in viata lui sa fie vicepresedinte la stationar ? Ce il califica ?
Am sa propun subiectul pe toate forumurile de pescuit - pentru ca asta e ceva care ne jigneste inteligenta la toti pescarii din Romania !!!
Aceasta federatie incepe prost cu aceasta propunere ! Sau trebuie sa-si justifice dl Oana - sustinerea acestui caine de paza - pe parcursul discutiei la crap ! Sa-l faca secretar la crap , bufon , baiat de mingii ( o functie ceva ! ) dar sa nu ii jignim pe stationari - ca ne bate Dumnezeu !
NU sunt membru al nici unui club de pescuit - nu am drept de vot - dar semnalez niste lucruri care imi fac greata !! Cotelici la stationar e la fel de priceput ca Dumitru Prunariu la scubadiving !!! HALAL !!!!
Mai vorbiti si voi fratilor , ca daca se crap s-a ales praful , acum ii conducem si pe cei de la stationar ! ne intindem tentaculele peste tot si e pacat - pentru ca suntem varza la alte capitole ale pescuitului !!! Poate tata Nitzu si Maty sa fie pescari completi - restul ................
Cum ajunge penibilul asta - care nu a tinut o "teava" in mina in viata lui sa fie vicepresedinte la stationar ? Ce il califica ?
Am sa propun subiectul pe toate forumurile de pescuit - pentru ca asta e ceva care ne jigneste inteligenta la toti pescarii din Romania !!!
Aceasta federatie incepe prost cu aceasta propunere ! Sau trebuie sa-si justifice dl Oana - sustinerea acestui caine de paza - pe parcursul discutiei la crap ! Sa-l faca secretar la crap , bufon , baiat de mingii ( o functie ceva ! ) dar sa nu ii jignim pe stationari - ca ne bate Dumnezeu !
NU sunt membru al nici unui club de pescuit - nu am drept de vot - dar semnalez niste lucruri care imi fac greata !! Cotelici la stationar e la fel de priceput ca Dumitru Prunariu la scubadiving !!! HALAL !!!!
Mai vorbiti si voi fratilor , ca daca se crap s-a ales praful , acum ii conducem si pe cei de la stationar ! ne intindem tentaculele peste tot si e pacat - pentru ca suntem varza la alte capitole ale pescuitului !!! Poate tata Nitzu si Maty sa fie pescari completi - restul ................
-
- member
Mesaj sters - subiectul nu ma mai intereseaza !
Ultima oară modificat 10 Iul 2008 08:27 de către Val Pangica, modificat 1 dată în total.
- alex_mures
- veteran
Vali
chiar daca sant si pescar de stationar(necompetitional),cum as putea sa scriu ca respectivul e bun sau nu,cand personal nu il cunosc,asta e...
daca nu a scris nimeni vizavi de ce ai mentionat,nu din reavointa mai mult in nestiinta de cauza.
Scuzele de rigoare vizavi de greselile orto(sant maghiar).
Respecte
chiar daca sant si pescar de stationar(necompetitional),cum as putea sa scriu ca respectivul e bun sau nu,cand personal nu il cunosc,asta e...
daca nu a scris nimeni vizavi de ce ai mentionat,nu din reavointa mai mult in nestiinta de cauza.
Scuzele de rigoare vizavi de greselile orto(sant maghiar).
Respecte
mai baieti ,chiar asa va certati tot anul?? santem mai rai ca,copii mici de scoala generala
,ca e sau nu vicepresedinte de stationar,crap,rapitor etc etc lasati-l sa se ocupe daca e capabil tot inainte daca nu..... e usor ,fiecare dintre noi poate fi inlocuit ca nu santem toti perfecti
,daca as avea timp as strange toate topicurile cu scandalurile astea si serios as face un roman cred
sa avem ce citi peste 15-20 de ani atunci cand iesim la pensie
hai mai imblanziti-va ca santeti oameni mari fratilor

hai mai imblanziti-va ca santeti oameni mari fratilor

-
- veteran

@Val
Stiu ca iubesti mult pescuitul si te aprinzi reped.
Sa nu-mi sari la git ca-l apar pe Cotelici, nici eu nu credeam vreodata ca o voi face.

Dar uite cum stau lucrurile. Nu e un secret ca federatia trebuie musai sa cuprinda cele 4 discipline.
De un an jumatate asteptam sa se infiinteze minimul cluburilor cerute de lege.
Pina acum cluburile cu documente complecte sunt numai de crap si rapitor.
Pt. a nu mai pierde timpul am facut acea sedinta, in urma careia s-a facut un proces verbal de constituire.
Legea cere sa alegem o conducere interimara.
Pt. ca stationarul si musca nu au facut inca cluburi, evident nu aveau reprezentanti la semnarea acelui P.V., situatie in care Cotelici ocupa functia de vicepresedinte la stationar (temporal).
In clipa cind apare primul club de pescuit stationar aceasta functie va fi ocupata de un pescar legitim.
Sper ca am explicat bine.
La crap e o alta poveste. Am mai spus-o. Consider ca s-a incheiat o etapa, incepe alta.
Poate au dreptate si cei din G6. De unde stim ce pot daca nu au posibilitatea sa o demonstreze?

Ultima oară modificat 10 Iul 2008 08:30 de către cornel rosioru, modificat de 3 ori în total.
-
- veteran
A INCEPUT MANSA NUMARUL 2 -SECRETOMANIA CONTINUA
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!