Costica Emilian scrie:Am participat impreuna cu Sorin Dinu la concursul de la Darvari, concurs castigat de altfel de noi pe standul B7.
Este pacat si prematur pentru niste concluzii pripite si inca odata sunt foarte dezamagit de discutiile iscate pe seama lacului Darvari. Pentru mine sunt absolut irelevante si de prisos.
Pe scurt: un(1) singur peste din cei prinsi de noi a "dat afara" bila, restul eliminand in sacul de pastrare numai "tocatura" sa nu mai mentionez faptul ca aveau LIBELULE PANA SI IN BRANHII.............. Monturi discrete, pesti scapati si mari si mici. Concluziile le trageti voi...
Mia bine taceai , decit sa te dai in fapt pe Forum dupa ce ai castigat concursul !! Libelule ????????? Ia vezi matale regulamentul !? Eu , daca a-si fii pe locul 2 - ti-as face contestatie dupa asa marturisire si a-si apela la patronul baltii sa imi faca dreptate ! A-si pune la plata pentru premiul pierdut
cert fraudulos , tot corpul de arbitrii pentru ca nu te-au putut dovedi pe 96 ore ca nada ta contine libelule in stare naturala !! ( nu vorbim de praf de libelula aici - libelula praf - e praf !

si nu migreaza in branhii in schimb viermisorii aia pe care i-ai folosit tu ( unii mici si rosii ! ) se tot invirt prin organele crapului ! Rusine pescarule , castigator de locul 1 !! ) .
Tu ai scris public cum ai facut !! - nu te-a fortat nimeni sa te dai in fapt !!!
Dar asa este cind le da Domnul la unii mai mult decit pot sa duca ! Libelule le-a dat , minte mai putina !! Asta apropo de jandarmi in spatele unor anumite echipe !!
Si dat fiind experientele pe care le-am avut pe Darvari , cu corpul de balet de la "jandarmerie" ( asta se traduce in arbitrii infiltrai in curtile oamenilor si care au vazut un c.....t de furaciune , pentru ca nu aveau ce sa vada , in conditiile in care am pierdut locul 1 la 9 kg !!! ) si cu zeci de kg de boilies donate de patronul baltii in ultima zi a unui anumit concurs , unei echipe vecine , plus o cobra ca saracii nu aveau nici asa ceva si nu stiau ce sa faca cu bilele alea multe pe care intr-un exces de generozitate Dl. Oana le-a donat

, doar ca sa ii iasa dinsului calculele ( cind am fost la gunoi acum vreo 2 ani - se stie problema ! ) , plus libelule acum samd - imi betonez ideea ca aici nu castiga decit cine vrea patronul !!!! Plus digul frint - arbitraj anul trecut - samd .
Sunt multe de spus , dar nu am de ce sa fac polemica aiurea - cine vrea participa cine nu - NU participa . Eu nu mai particip pentru ca stiu ca nu sunt in gratiile d-lui Oana si ca in aceste conditii nu pot castiga un concurs pe Darvari ! Inventeaza dinsul ceva nou - sunt sigur ! Si il rog aici sa spuna daca nu a alimentat cu 20 kg de boilies echipa din dreapta mea la gunoi , in ultimele 24 ore si daca nu i-a invatat personal sa dea cu cobra , doar - doar o sa pierd locul 1 pe sector ( din nadire excesiva pe un areal restrins ! ) . Lucru care s-a si intimplat !!!!
Ca o mentiune umoristica - saracii oamenii aia nu prinsesera nici un peste intre mine si Cristi Maier , timp de 72 ore - in ultima zi au descoperit boiliesul si nu s-au pricopsit cu nimic , pesemne primisera niste gunoaie de bile la pret de nada Anglia !!!
Revin si spun TRAIASCA LIBELULA !!!!