Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
SF
senior member

Mesaj de SF » 30 Dec 2007 13:35

Vali Vesa scrie:
SF scrie:...Avem participarile AGVPS ca exemplu , de ce brusc TREBUIE neaparat altcumva !?
Poate nu esti la curent cu ce se intampla de vre-un an de zile. Din cauza de "ceva interese" (parerea mea), o anumita organizatie/asociatie (nu APCR-ul, pot sa te asigur) a dat in judecata AGVPS-ul cerand desfiintarea ei. Nu discut aici daca e bine sau nu, dar daca reuseste si AGVPS-ul dispare... Trebuie ceva in loc, altfel loturile nationale cam stau pe acasa :evil:
Credeam ca se intelege ca-i vorba de chestia asta cu ANS . Daca Cips nu a cerut-o , nu o cere , si AGVPS o mers fara ANS , de ce dintr-o data " altcumva nu se poate " !? De ce TREBUIE neaparat altcumva daca nu ti-o cere nimeni !?

Fir Intins!!!

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 30 Dec 2007 14:15

E ultima mea postare referitor la acest subiect.
Tocmai asta n.ati observat ca nu mai am frustrari de nici un fel, am fost frustrat ca oameni care urmaresc doar castigul ies tot timpul in fata ca facatori de bine.
Cati pescari isi permit lansetele cu care dati dv (Icon-uri de la Hutcinson)? Sau cati isi permit 2 seturi de lansete bune?
In nici o tara pescuitul nu e recunoscut ca sport. Voi vreti sa fie recunoscut ca sport pt banii care vin de la stat si probabil de la UE.
Spune.ti ca e nevoie de multa munca in romania, dar eu am muncit 10 ani in romania fara alta realizare decat sa.mi sustin familia. In rom faceam eforturi f mari pt pasiunea mea pesc la crap si sunt sigur ca multi de pe acest sait fac mari sacrificii pt pasiunea lor. Dar pe voi oamenii cu bani va intereseaza doar sa luati cat mai multi bani de la concursurile de mii de .
Va doresc la toti un an nou fericit cu multe realizari pe plan profesional si pescaresc. Va doresc la toti sa prindeti crapul cel mare si mult dorit.
Carpfishing... A way of life!

Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 30 Dec 2007 16:50

Multi pescari isi permit 2 seturi de scule f bune,DAR !!! Nu inteleg ce te intereseaza pe tine mike carp ...despre "capra vecinului" ??? :evil: Ce ai impotriva sportului CARPFISHING DIN ROMANIA? Ce te intereseaza de unde vin banii ? Ce te ...grija despre banii organizatorilor de concursuri?? Vrei sa participi si nu te lasa... :lol: Amintesti mereu despre eforturile pe care le faceai in ROMANIA ca sa-ti intretii familia...ce legatura are asta cu pescuitul la crap??? :x Cumva asta este un site pentru... oameni saraci ?Chiar nu vezi ca locurile la concursurile scumpe se ocupa cu luni de zile inainte? Nu te intrebi de ce?

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 30 Dec 2007 18:36

Baieti ,vine anul nou si va gaseste cu urme de rautate in suflet ...e pacat ! Bucurati-va ... "Toti Suntem Pescari" !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 30 Dec 2007 21:25

Doru Ionica scrie:Multi pescari isi permit 2 seturi de scule f bune,DAR !!! Nu inteleg ce te intereseaza pe tine mike carp ...despre "capra vecinului" ??? :evil: Ce ai impotriva sportului CARPFISHING DIN ROMANIA? Ce te intereseaza de unde vin banii ? Ce te ...grija despre banii organizatorilor de concursuri?? Vrei sa participi si nu te lasa... :lol: Amintesti mereu despre eforturile pe care le faceai in ROMANIA ca sa-ti intretii familia...ce legatura are asta cu pescuitul la crap??? :x Cumva asta este un site pentru... oameni saraci ?Chiar nu vezi ca locurile la concursurile scumpe se ocupa cu luni de zile inainte? Nu te intrebi de ce?
ce-l intereseazasau mai bine zis ce-l deranjeaza?iti spun eu,magaria asa numitilor pescari profesionisti care ii trateaza cu nasul de sus pe asa zisii micii pescari

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 30 Dec 2007 21:29

razvan111272 scrie: ce-l intereseazasau mai bine zis ce-l deranjeaza?iti spun eu,magaria asa numitilor pescari profesionisti care ii trateaza cu nasul de sus pe asa zisii micii pescari
Calmeaza-te :mrgreen:

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 30 Dec 2007 21:52

razvan111272 scrie:...magaria asa numitilor pescari profesionisti care ii trateaza cu nasul de sus pe asa zisii micii pescari
Razvan, generalizezi si nu e bine... pacat!

La Multi Ani Fericiti!
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 30 Dec 2007 22:03

Doru Ionica scrie:Multi pescari isi permit 2 seturi de scule f bune,DAR !!! Nu inteleg ce te intereseaza pe tine mike carp ...despre "capra vecinului" ??? :evil: Ce ai impotriva sportului CARPFISHING DIN ROMANIA? Ce te intereseaza de unde vin banii ? Ce te ...grija despre banii organizatorilor de concursuri?? Vrei sa participi si nu te lasa... :lol: Amintesti mereu despre eforturile pe care le faceai in ROMANIA ca sa-ti intretii familia...ce legatura are asta cu pescuitul la crap??? :x Cumva asta este un site pentru... oameni saraci ?Chiar nu vezi ca locurile la concursurile scumpe se ocupa cu luni de zile inainte? Nu te intrebi de ce?
Frate Doru, oare trebuie sa-mi fie rusinika ca am bagat pana acum peste 5000 euroi in echipament + scule? :lol: :lol: :mrgreen:
Este hobby-ul meu si nu conteaza banu' ;-)
Si pot sa zic ca DA, sunt mandru de sculele mele, ce miaua mea ;-) :lol: :lol:
Stiti vorba aia : cine poate..."oase roade" 8)
Ps- Particip la concursuri DOAR pt. glorie. De ce ???! Iote' ca asa vrea muschiu' meu :lol:

PACE voua pescari...mici sau mari. LA MULTI ANI, BANI si mult Fir Intins.
Ultima oară modificat 31 Dec 2007 11:12 de către mosharu, modificat de 3 ori în total.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 30 Dec 2007 22:06

Vali Vesa scrie:
razvan111272 scrie:...magaria asa numitilor pescari profesionisti care ii trateaza cu nasul de sus pe asa zisii micii pescari
Razvan, generalizezi si nu e bine... pacat!

La Multi Ani Fericiti!
scz ,nu am vrut sa te supar si sigur nu esti in vizor sau printre acei asa numiti pescari care ne minimalizeaza ;-)
LA MULTI ANI !!

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 31 Dec 2007 01:39

din partea TURMEI.....LA MULTI ANI!!!!...pe bune ;-)

Scrie răspuns