Trofeul Crap.ro 2006 - QED
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Trofeul Crap.ro 2006 - QED
Asa cum ma si asteptam, la un concurs de crap mare, nu s-au prins foarte multi pesti dar media/peste este foarte buna.
Pana la aceasta ora cel mai mare crap este de 17,200 kg, cel mai mare crap prins pana acum pe balta Darvari intr-un concurs.
Clasament si detalii mai pe seara.
Pana la aceasta ora cel mai mare crap este de 17,200 kg, cel mai mare crap prins pana acum pe balta Darvari intr-un concurs.
Clasament si detalii mai pe seara.
Nu face ce nu-ti place!
- Cristian Stancu
- member
Re: Trofeul Crap.ro 2006 - QED
Vezi concurs Auto Total 2005, ce mai mare captura 19.500 Kg ..poze pe albumIliuta Goean scrie: cel mai mare crap este de 17,200 kg, cel mai mare crap prins pana acum pe balta Darvari intr-un concurs.

Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.
- Tilea Gabriel
- Moderator
Re: Trofeul Crap.ro 2006 - QED
Cristian Stancu scrie:Vezi concurs Auto Total 2005, ce mai mare captura 19.500 Kg ..poze pe albumIliuta Goean scrie: cel mai mare crap este de 17,200 kg, cel mai mare crap prins pana acum pe balta Darvari intr-un concurs.
Si unde anume este postata poza ?
-
- junior member
CONCURS CRAP.RO
AM PARTICIPAT DAR NESEANSA A FOST DE PARTEA NOASTRA IN PRIMA SEARA AM SCAPAT LA MAL UN TEN DESTUL DE MARE (PESTE UN METRU LUNGIME)A DOUA ZI GHINIONUL NU A INCETAT PARTENERUL MEU MIHAI PREDUS INTEAPA UN CRAP CARE PARE SA NE CLASEZE PE PODIUM DAR LA MAL PARTEA DIN FATA A MINCIOGULUI SE AGATA DE O SIRMA, PESTELE SCAPA DIN CIRLIG MA CHINUI SA SALT MINCIOGUL REPEDE DAR FARA SPERANTE PESTELE SE INTOARCE SI SCAPA IN APA FARA A MAI PUTEA FACE NIMIC.AM AVUT UN LOC BUN IN CARE AM REUSIT SA PRINDEM APROXIMATIV 44 KG IN SITUATIA CIND IN STINGA NOASTRA SA PRINS UN PESTE DE APROX.6 KG SI IN DREAPTA 3 PESTI.NADIND CU BOILESURI SBS FACUTE DE NOI AROMA SCOICA,AM MAI NADIT SI CU PORUMB LA CARE CURIOS AM PRINS MAI TOTI PESTI.
IN SPERANTA DE A NE INTILNI SI LA ANUL FIR INTINS TUTUROR
ECHIPA
GHERAN MIRCEA
PREDUS MIHAI
IN SPERANTA DE A NE INTILNI SI LA ANUL FIR INTINS TUTUROR
ECHIPA
GHERAN MIRCEA
PREDUS MIHAI
- apetrea adrian
- senior member
Rezultatele mult asteptate intarzie
Organizatorul a fost dupa cum bine stiti Iliuta.
Am vorbit cu el la telefon si se pare ca este in Delta si nu are acces la internet de acolo...de aceea rezultatele oficiale si pozele intarzie sa apara.
Sa speram ca va reusi sa aiba acces la o conexiune internet cat mai curand posibil
.
Cat despre clasament...echipa noastra a reusit un loc 5. Zic eu f.bine pentru un prim concurs, o prima iesire pe darvari si o prima partida de boilesuri.
Andrei
Am vorbit cu el la telefon si se pare ca este in Delta si nu are acces la internet de acolo...de aceea rezultatele oficiale si pozele intarzie sa apara.
Sa speram ca va reusi sa aiba acces la o conexiune internet cat mai curand posibil

Cat despre clasament...echipa noastra a reusit un loc 5. Zic eu f.bine pentru un prim concurs, o prima iesire pe darvari si o prima partida de boilesuri.

Andrei