cupa pelicanu 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- PABLO 21
- new member
cupa pelicanu 2007
d-le victor,pe cand aflam mai multe detalii cupa pelicanu"2007(regulament,perioada,taxe)?
;
Azi merg la un pescuit pe Darvari. Voi vorbi cu dl. Oana.Am zis cam toate. Credeam ca de la ultima postare a lui nea' Victor s-au mai inscris.Asa e mai e vorba si de plata efectiva, dar nu cred ca vor fi prea multe "abandonuri"
Carpfishing... A way of life!
-
- veteran
@PABLO
MAI SUNT DOAR 4 LOCURI LIBERE ,CARE PROBABIL CA SE VOR OCUPA IN 2-3 ZILE ,IAR ABANDONURI NU CRED CA VOR FII .
SUNT MAI MULTE CERERI DECAT LOCURI ,DAR ASA CUM SA SCRIS ,NU ESTE NIMENI INSCRIS PANA NU ACHITA UN AVANS DE 30%.
MAI SUNT DOAR 4 LOCURI LIBERE ,CARE PROBABIL CA SE VOR OCUPA IN 2-3 ZILE ,IAR ABANDONURI NU CRED CA VOR FII .
SUNT MAI MULTE CERERI DECAT LOCURI ,DAR ASA CUM SA SCRIS ,NU ESTE NIMENI INSCRIS PANA NU ACHITA UN AVANS DE 30%.
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
- PABLO 21
- new member
cupa pelicanul 2007