Victore,Dane,samd,
se cuvine sa lamurim niste chestii privind "meciul" asta de la Tincabesti. Am pus ghilimele pentru ca n-a fost, dupa parerea mea, un meci in adevaratul sens al competitiei care o credem noi...
Avind in vedere ca totusi erau musafiri, englezii au stat pe standul de la Avicola1, ca fiind cel mai bun loc. Maimutoiul pe golful lui Pilhan, Andrei pe un loc absolut nou, pe care Vlad Parfene l-a curatat duminica seara, iar luni se pescuia pe el ! Eu am stat, cit am stat, la Avicola 2, unde am incercat sa pescuiesc plantat, in stuful dinspre Vaci.(daca realizezi un pic relieful locului, iti dai seama ca orice trasatura in acest loc presupunea si urcatul in barca si ..Dumnezeu cu mila sa-l scoti din plaur

) Recunosc ca as fi vrut sa beneficiez si de sfaturile lui Steve privind pescuitul cu sonar din barca, dar..n-am avut sonar

Tot timpul, cu englezii a stat cineva, cu o masa,cu o cafea, cu un Jack

, ca asa era frumos si normal, iar daca erau trasaturi, fuga la lansete, daca mai era ceva in ele..In plus de asta, in timpul zilei, a fost destula agitatie pe mal, si stii f bine ca totusi la Avicola 1 nu prea e bine sa faci galagie, pescuind destul de aproape.
Sa stii ca si eu le-am spus citorva vizitatori ca rezultatele nu sunt asa de spectaculoase pe cit m-as fi asteptat, poate si pentru ca pestele era in bataie. N-are rost sa facem comparatii, polemici inutile, fiecare balta cu particularitatile ei, cu pestii ei . In definitiv, amindoua sunt printre cele mai bune carpodroame din tara,nu?
PS. si sa-ti mai spun o parere strict personala ,care poate parea lipsita de modestie, dar mi-o asum: oricare din romani daca ar fi pescuit pe Avicola 1, ar fi avut rezultate mai bune, macar si datorita rezistentei fizice mai bune !