Pentru Moderatori - Am fost injurat pe forum
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pentru Moderatori - Am fost injurat pe forum
Am fost injurat pe forum de catre binecunoscutul personaj mosharu.Nade si momeli-Bile de mamaliga ,aici se gasesc frumoasele cuvinte pe care mi le-a adresat dumnealui !
Te rugam sa dai link, ceva... Unde?! Ce s-a intamplat?! mosarul e cumpatat din cate shtiu, cine shtie ce a fost de s-a purtat urat, iar daca a facut-o cred ca isi va cere scuze. Asteptam link ...
Mesajul va fi mutat la cafenea, acolo ii e locul!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Maiden, sti ca de obicei sunt cumpatat si nu caut cearta, dar nici sa ma "judece" si sa ma jigneasca un neica nimeni pentru ce afaceri fac eu ....maiden scrie:Te rugam sa dai link, ceva... Unde?! Ce s-a intamplat?! mosarul e cumpatat din cate shtiu, cine shtie ce a fost de s-a purtat urat, iar daca a facut-o cred ca isi va cere scuze. Asteptam link ...
Daca era "barbat" isi punea in profil numele real si un numar de telefon, dar lui "ciogabY" cum vrei sa-i raspund cand sare calu'?

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/mytopic10849-20.htmlmaiden scrie:Te rugam sa dai link, ceva... Unde?! Ce s-a intamplat?! mosarul e cumpatat din cate shtiu, cine shtie ce a fost de s-a purtat urat, iar daca a facut-o cred ca isi va cere scuze. Asteptam link ...
Care-i problema ? Si daca imi pun in profil nr. de telefon si numele ce-o sa se intample? Ma ameniniti cumva? Stai linistit in banca ta ca deocamdata nu ma cunosti.mosharu' scrie:Maiden, sti ca de obicei sunt cumpatat si nu caut cearta, dar nici sa ma "judece" si sa ma jigneasca un neica nimeni pentru ce afaceri fac eu ....maiden scrie:Te rugam sa dai link, ceva... Unde?! Ce s-a intamplat?! mosarul e cumpatat din cate shtiu, cine shtie ce a fost de s-a purtat urat, iar daca a facut-o cred ca isi va cere scuze. Asteptam link ...
Daca era "barbat" isi punea in profil numele real si un numar de telefon, dar lui "ciogabY" cum vrei sa-i raspund cand sare calu'?![]()
In loc sa fii constructiv intr-o discutie cam faci mishto si...........cam atat!
PS Nu uita ca eu nu te-am injurat ci ti-am raspuns asa cum ai raspuns si tu la postarea mea,adica arogant !
Incheiati acum orice discutie jignitoare. Pentru "contre" si alte chestii arţăgoase, va invit la Cafenea, la rubrica "Arena"! Punct!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))