Sunt tatic.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
- marius.tim
- veteran
- Vlasin Florin
- maniac
.
@Florine, un baietel pe cand?
eu am pereche
eu am pereche
- Vlasin Florin
- maniac
@mosharu
sa iti traiasca,baiat si fetita e cea mai frumosa combinatie,eu nu mai trag sperante la baiat,ca eu si gabi sintem casacati,facem numai fete,da frumose,la gabi mai urmeaza prin luna mai inca o fetita,asa ca pas,nu ma risc,+ca nu stiu cum voi supravietui cu a mea but,never say never ca nu se stie
sa iti traiasca,baiat si fetita e cea mai frumosa combinatie,eu nu mai trag sperante la baiat,ca eu si gabi sintem casacati,facem numai fete,da frumose,la gabi mai urmeaza prin luna mai inca o fetita,asa ca pas,nu ma risc,+ca nu stiu cum voi supravietui cu a mea but,never say never ca nu se stie
Sa-ti traiasca nea Florine, multi ani fericitzi, si voi pe langa ea!
D'apai, lasa, fa fete, sa aiba si baietii nostri ce sa traga dee...coditze, nu-i asha Moshare?!
D'apai, lasa, fa fete, sa aiba si baietii nostri ce sa traga dee...coditze, nu-i asha Moshare?!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Nu fi suparat Florine, altii stiu sa faca baieti.Vlasin Florin scrie:@mosharu
Nu ai facut si o poza? Daca da, atunci sa vedem si noi mogaldeata.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro