radu.baciu scrie:ma refer la interzicerea pe acest site(si nu numai) a infractorilor ca mosharu, oameni care confunda placerea unora cu japca, tepele, arderea.
eu m-am saturat de acest infractor tatuat si va cer sa ma sustineti.
stiindu-l cat este de periculos, consider si tacerea un raspuns pozitiv.
PS a vandut mixurile lui bruno si nu m-ai ii trimite banii....apoi, in toate produsele pe care le vinde varsate baga nisip si alte tampenii.

@ Radu,
nu stiu cine esti, Mosharu crede ca esti o clona de a mea
Multa lume ma advertizat sa nu fac afaceri cu el, dar uite, asta este, sa intimplat si ce sa spun, paguba mea sa fie toata bogatia lui. I-am spus ca ii las si banii, ba chiar ii mai dau, dar sa-si cumpere macar un strop de omenie.
Daca cei ce au fost intepati de el, tac, si nu spun nika, nu e treaba mea, eu am facut-o public fara a avea nici un gram de retinere.
Nu stiu la citi clienti din Romania am vindut marfa, si toti au fost multumiti de serviciile acordate de mine.
Intre clientii din Romania au fost si oameni de rind, care m-au rugat sa astept cu o parte de bani, pina la salariul urmator.
Acesti oameni, de rind, si-au achitat datoriile cinstit si punctuali, iar un asa zis Patron de firma, dupa ce mai si primeste marfa ieftina, ptr a cistiga ceva, incepe cu magarii de gebul asta...si asta ptr 330€ , asta da tapa