vladut mateianu scrie:Multumesc ptr sfaturi Dani, o sa tin cont....
1. Eu nu am postat pe aici ptr ca am fost banat de pe vremea lui Iliuta, cu mult timp in urma fiind chiar unul dintre promotorii acestui site....
2.nu cred sa fi gresit vreodata in fat unui pescar care dorea doar informatie, cred ca ma confunzi. Doar ca nu pot sa ma abtin cand aflu de acte de braconaj, de furat crapii din balti c&r sau de la concursuri....Aici poate gresesc ca ripostez, dar nu pot sa ma abtin. Si stiu ca o mare parte dintre pescari imi dau dreptate.
3.ce crezi ca trebuie sa fac cu "profesorii" care strica topicurile ?

@Vladut,
1. Eu niciodata pe orice forum nu am sarit "la bataie" primul decat daca am fost provocat de vreun neica nimeni...da' sa-mi zica vreunul din astia tari in tastatura: " moshare, nu-mi place de moaka ta si vreau sa te bat.." nu a facut-o nimeni...si daca o face si mi-o "iau" ....gaura in apa

2. Asa cum i-am scris si lui Andrei, DA, iau peste acasa de pe balta unde regulamentul PERMITE....( sanki acum..cine nu a luat ?

)ma crezi sau nu, iau in limita bunului simtz... si te rog sa ma crezi tu sau altii ca dau numai cu 4 lansete...rar de tot cand bag si spodu' la pescuiala...nu k altii care baga 20-30 de lansete k disperatii....

3. Voi, adminii crapmania gresiti ca-i lasati pe toate jegurile sa posteze vrute si nevrute....stiu la sigurantza ca mai multi useri de la voi posteaza sub mai multe nick-uri...si asta o stie foarte multe lume....
4. Consider ca cine ia acasa un crap sau 100..nu conteaza catzi, de pe o balta sistem C&R, sau de la vreun concurs, este un mare MOIST...si se stiu ei care sunt aia ( sti bine ca "prin targ" se aud multe)
5. Am luat hotararea ( spre "bucuria" unor jegosi ) sa nu mai postez sub nici-o forma la voi....si nici sa mai particip vreodata la vreun concurs organizat de voi. Ma injuri sau nu...este numai problema ta. sunt destule concursuri loco sau in tara si particip unde vrea miaua' mea, pe banii mei.
6. Pt ca acum 2 ani cand m-am inscris la 2 concursuri si din motive personale nu am mai putut participa, Val Pangica la telefon mi-a zis asa: "Moshare, in cercul nostru...se face misto pe seama ta ca te inscri si nu participi"

de parca particip pe banii cuiva....sau sunt primul care nu a mai putut participa la un concurs la care sa inscris pe net....
Pacat...candva eram "fan Senzor".....acum nu mai sunt si nici nu voi mai fi vreodata.......