Despre un "moderator" de pe alt site
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
Ai dreptate nea Florine! Confirm!
ACCESS DENIED
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://www.crapmania.ro/
The folowing error was encountered:
The requested object is INFECTED. The following viruses Trojan-Downloader.HTML.IFrame.ds were found
Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Generated Thu May 22 23:18:26 2008 by Kaspersky Internet Security 7.0
ACCESS DENIED
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://www.crapmania.ro/
The folowing error was encountered:
The requested object is INFECTED. The following viruses Trojan-Downloader.HTML.IFrame.ds were found
Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Generated Thu May 22 23:18:26 2008 by Kaspersky Internet Security 7.0
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- George Iorga
- maniac
Au ei ceva in script , identificat drept virus ! 3 programe de antivirus folosite (Kaspersky ,Nod32 si AVG) nu gasesc aceiasi chestie ! Cel mai bine va duceti direct pe http://www.crapmania.ro/forum/
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
Se poate...dar sa ne oprim aici...ei cu treaba lor, noi cu-a noastra! 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
- Tilea Gabriel
- Moderator
Capro , acolo troianul esti tu bre , de aia iti da Kaspersky mesaj , asa ca uite unde era virusulVlasin Florin scrie:la accesarea site-lui crapmania imi apare urmatorul mesaj,cine stie ceva,poate imi explica si mie.
Kaspersky Internet Security 6.0
The requested URL http://www.crapmania.ro/ is infected with Trojan-Downloader.HTML.IFrame.ds virus.

Powered by two rods
-
- junior member
...silence sweet silence....
Chiar nu indrazneste nimeni sa-si dea cu parerea, in special din "greii" forumului?? Ma scoate din sarite indiferenta asta, cum de nu-si spune nimeni punctul de vedere??!! Nu e o situatie ce trebuie trecuta cu vederea ! Probabil sunt mai importanti virusii din respectivul site...
Ciprian
Chiar nu indrazneste nimeni sa-si dea cu parerea, in special din "greii" forumului?? Ma scoate din sarite indiferenta asta, cum de nu-si spune nimeni punctul de vedere??!! Nu e o situatie ce trebuie trecuta cu vederea ! Probabil sunt mai importanti virusii din respectivul site...
Ciprian
- Vlasin Florin
- maniac
@ciprian2008
cei implicati in aceasta disputa sint in masura sa isi rezolve problemele si singuri,nu vad rostul unor interventii ale forumistilor intre 2 pescari de crap cu vechi state in ale pescuitului,asa ca nu mai incerca sa deschizi noi polemici de care toata lumea e satula.
ps-ai ceva impotriva virusilor
cei implicati in aceasta disputa sint in masura sa isi rezolve problemele si singuri,nu vad rostul unor interventii ale forumistilor intre 2 pescari de crap cu vechi state in ale pescuitului,asa ca nu mai incerca sa deschizi noi polemici de care toata lumea e satula.
ps-ai ceva impotriva virusilor

@ Matrix
Daca era un "hacker", cu siguranta cel in cauza raspundea la acuzele aduse.
Daca era un "hacker", cu siguranta cel in cauza raspundea la acuzele aduse.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
-
- junior member
@Vlasin Florin
Daca cei doi pescari sunt in stare sa-si rezolve problemele, d-ul Dan Cotelici n-ar fi trebuit sa posteze ce a postat pe forum. Se cautau, se sunau, eventual se intalneau si-si rezolvau problema ca doi oameni maturi. Faptul ca d-ul Cotelici a postat acea fraza -daca este adevarata-, prin care a fost jignit, inseamna ca l-a deranjat destul de mult atitudinea unui om, ca sa nu zic atitudinea unei persoane importante din APCR. Din punctul meu de vedere,au rost aceste interventii, parca este si rolul moderatorilor,nu ??. Nu-mi place sa tratez cu indiferenta astfel de lucruri. Nu-mi place polemica, am citit destule polemici pe forum si unele ma scarbesc. Dar ce-mi displace si mai mult este indiferenta, asa sunt eu, "...nu stiu altii cum sunt..."
@Matrix : exista si aceasta varianta insa inclin sa-i dau dreptate lui Florioro, cel in cauza raspundea la acuze si cred ca imediat...
D-le Vlasin ma acuzati ca deschid polemica, dar daca ati fi fost in locul d-lui Cotelici si ati fi primit acea postare ce ati fi facut ? Tocmai din acest motiv interventiile isi au rostul lor.
In cele din urma, pentru a evita o polemica , poate ar fi mai bine ca acest topic sa fie inchis desigur daca este de acord si d-ul Cotelici, astfel cei doi sa-si rezolve problema in afara forumului, desi ar fi fost corect ca Vladut Mateianu sa dea un raspuns.
Ciprian
Daca cei doi pescari sunt in stare sa-si rezolve problemele, d-ul Dan Cotelici n-ar fi trebuit sa posteze ce a postat pe forum. Se cautau, se sunau, eventual se intalneau si-si rezolvau problema ca doi oameni maturi. Faptul ca d-ul Cotelici a postat acea fraza -daca este adevarata-, prin care a fost jignit, inseamna ca l-a deranjat destul de mult atitudinea unui om, ca sa nu zic atitudinea unei persoane importante din APCR. Din punctul meu de vedere,au rost aceste interventii, parca este si rolul moderatorilor,nu ??. Nu-mi place sa tratez cu indiferenta astfel de lucruri. Nu-mi place polemica, am citit destule polemici pe forum si unele ma scarbesc. Dar ce-mi displace si mai mult este indiferenta, asa sunt eu, "...nu stiu altii cum sunt..."
@Matrix : exista si aceasta varianta insa inclin sa-i dau dreptate lui Florioro, cel in cauza raspundea la acuze si cred ca imediat...
D-le Vlasin ma acuzati ca deschid polemica, dar daca ati fi fost in locul d-lui Cotelici si ati fi primit acea postare ce ati fi facut ? Tocmai din acest motiv interventiile isi au rostul lor.
In cele din urma, pentru a evita o polemica , poate ar fi mai bine ca acest topic sa fie inchis desigur daca este de acord si d-ul Cotelici, astfel cei doi sa-si rezolve problema in afara forumului, desi ar fi fost corect ca Vladut Mateianu sa dea un raspuns.
Ciprian