radu35 scrie:am tot citit diverse pareri despre navomodele de plantat si momit,si pe forumurile romanesti si pe cele straine,si exprimate de maestri si exprimate de debutanti,si exprimate de posesori si exprimate de neposesori.........si nu am inteles intr-un final nimic.

De aceea,m-am hotarit sa-i intreb, aici si acum(ca-i iarna!!), pe toti pescarii:este un necesar sau un lux ,un bine sau un rau, un respect sau o jignire un navomodel ?
nu este nici un necesar, nici un lux, nici un bine si nici un rau, este doar un accesoriu in plus la restu pe care le detin pescarii
tot citesc pareri pro si contra, fiecare cu argumentele lui, dar intrebarea nu cred ca isi poate gasi raspunsul
nu ai nevoie de rod-pod, nu ai nevoie de avertizoare, nu ai nevoie de rachete, de catapulte, nu ai nevoie neaparata de absolut nimic, dar le cumperi pentru ca iti usureaza munca, iti fac pescuitul mai usor sau iti maresc performantele
eu sunt detinator al unui navomodel, nu unul scump, dar pot sa spun ca isi face toti banii si ma folosesc de el pentru ca din punctul meu de vedere nu ia din farmecul pescuitului absolut deloc si este cat se poate de etic