bancuri .....etc.....
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- boosterman
- veteran
un sofer de autobuz aude la un moment dat in spatele autobuzului zarva, scandal, o voce de baba isterica :
-domne nu mai fuma in autobuz, nu ai voie, ce dracu!
se uita soferu in oglinda nu vede nimic
dupa cateva statii, iara aude:
-domne esti incredibil, pai aici sunt femei in varsta , copii si dumneata continui sa fumezi? nesimtitule!
se uita soferu iar in oglinda si din nou, nimic
dupa alte cateva statii iara:
-domne, esti culmea nesimtirii si a nepasarii. pai dupa atatea observatii dumneata contonui sa fumezi? esti un pork.
opreste soferu autobuzul, se duce in spate.. acolo nu era decat o mamaie.
-ce mamaie fumeaza cineva aici?
mamaia zice: - nu domne da' orsicat!
-domne nu mai fuma in autobuz, nu ai voie, ce dracu!
se uita soferu in oglinda nu vede nimic
dupa cateva statii, iara aude:
-domne esti incredibil, pai aici sunt femei in varsta , copii si dumneata continui sa fumezi? nesimtitule!
se uita soferu iar in oglinda si din nou, nimic
dupa alte cateva statii iara:
-domne, esti culmea nesimtirii si a nepasarii. pai dupa atatea observatii dumneata contonui sa fumezi? esti un pork.
opreste soferu autobuzul, se duce in spate.. acolo nu era decat o mamaie.
-ce mamaie fumeaza cineva aici?
mamaia zice: - nu domne da' orsicat!
Traiasca mama pestilor!
Presedintele Statelor Unite ne-a cerut sa ne unim pentru o cauza comuna tuturor: combaterea terorismului. Este bine stiut ca musulmanii se opun consumului de alcool si considera vederea unei femei dezbracate (alta decat nevasta sa) drept un pacat. Din aceasta cauza lansam un apel pentru ca timp de o saptamana, ZILNIC, la ora 13.00, toate femeile sa se dezbrace complet si sa alerge prin birouri, iar toti barbatii sa le urmeze cu o bere in mana. Aceasta ne va ajuta sa detectam teroristii care se ascund la noi in firma. Statele Unite va sunt recunoscatoare pentru efortul facut impotriva terorismului. Colaborati! Trimiteti acest mesaj tuturor colegilor de la serviciu si tuturor firmelor partenere!
- boosterman
- veteran
- radumatica
- veteran
Sotia ii spune sotului....
-Daca ma inseli vre-o data,sa sti ca-ti tai p***!!!
Nu dupa multa vreme isi surprinde sotul cu vecina in pat!
Asa cum a promis ,pune mana pe un cutit si cat ai clipi,isi lasa sotul fara "bijuterie",apoi speriata,se urca in masina si demareaza in tromba...
Mergand cu viteza mare,o masina a politiei se ia dupa ea,cu gandul s-o opreasca si s-o amendeze.
Femeia obsevand ca este urmarita,se gandeste...
-"Daca ma opresc politistii si ma prind cu "corpul delict" asupra mea,astia ma baga la puscarie !!!" ,asa ca arunca penisul sotului pe geamul masinii,si baga viteza !!
Instrumentul cu pricina,se izbeste puternic de parbrizul masinii de politie,la care unul dintre politisti,il intreaba pe celalalt...
-Asta a fost o musca???....
Celalalt raspunde...
-Da...dar ai vazut ce p*** mare are ????

-Daca ma inseli vre-o data,sa sti ca-ti tai p***!!!
Nu dupa multa vreme isi surprinde sotul cu vecina in pat!
Asa cum a promis ,pune mana pe un cutit si cat ai clipi,isi lasa sotul fara "bijuterie",apoi speriata,se urca in masina si demareaza in tromba...
Mergand cu viteza mare,o masina a politiei se ia dupa ea,cu gandul s-o opreasca si s-o amendeze.
Femeia obsevand ca este urmarita,se gandeste...
-"Daca ma opresc politistii si ma prind cu "corpul delict" asupra mea,astia ma baga la puscarie !!!" ,asa ca arunca penisul sotului pe geamul masinii,si baga viteza !!
Instrumentul cu pricina,se izbeste puternic de parbrizul masinii de politie,la care unul dintre politisti,il intreaba pe celalalt...
-Asta a fost o musca???....
Celalalt raspunde...
-Da...dar ai vazut ce p*** mare are ????
Practica , pe balta se face!!!
- boosterman
- veteran
Un om ingrijorat merge la doctor.
- Ce s-a intampat? il intreaba doctorul.
- Pai, Dom' Doctor, mi s-a invinetit un coi.
Doctorul il dezbraca, il consulta dupa care zice: - Omule,imi pare rau dar trebuie extirpat.
- Pai si eu ce fac?
- Aa, nu-ti fa probleme ca se poate si cu unu.
Il opereaza, omul e bine, e multumit dar dupa o luna vine iar la doctor.
- Dom' Doctor, mi s-a invinetit si celalalt coi.
Il consulta doctorul dupa care constata ca trebuie extirpat si acesta.
- Pai si eu ce fac?
- Lasa ca se poate si fara.
Il opereaza doctorul, ii pune o punga si omul e multumit.
Dupa un timp vine iar la doctor.
- Domnule, mi s-a invinetit si penisu`.
- Vai, e grav de tot trebuie operat imediat
Il opereaza doctorul dupa care ii monteaza pacientului un tub. Acesta se descurca cum poate o vreme dupa
care vine iar la doctor.
- Domnule Doctor sunt disperat, mi s-a invinetit si tubul.
Se dezbraca omul, il consulta doctorul, dupa care ii spune incurcat:
- E de la ... blugi.
- Ce s-a intampat? il intreaba doctorul.
- Pai, Dom' Doctor, mi s-a invinetit un coi.
Doctorul il dezbraca, il consulta dupa care zice: - Omule,imi pare rau dar trebuie extirpat.
- Pai si eu ce fac?
- Aa, nu-ti fa probleme ca se poate si cu unu.
Il opereaza, omul e bine, e multumit dar dupa o luna vine iar la doctor.
- Dom' Doctor, mi s-a invinetit si celalalt coi.
Il consulta doctorul dupa care constata ca trebuie extirpat si acesta.
- Pai si eu ce fac?
- Lasa ca se poate si fara.
Il opereaza doctorul, ii pune o punga si omul e multumit.
Dupa un timp vine iar la doctor.
- Domnule, mi s-a invinetit si penisu`.
- Vai, e grav de tot trebuie operat imediat
Il opereaza doctorul dupa care ii monteaza pacientului un tub. Acesta se descurca cum poate o vreme dupa
care vine iar la doctor.
- Domnule Doctor sunt disperat, mi s-a invinetit si tubul.
Se dezbraca omul, il consulta doctorul, dupa care ii spune incurcat:
- E de la ... blugi.
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
Intr-o zi Bula mergea cu masina si de odata controlul de rutina al politiei. Politaiul cand ii vade zambeste si ii spune : -Ati castigat premiul cel mare sunteti primul sofer care are pusa centura de siguranta. Baietii de la ProTV pe faza il intreaba pe Bula ce are de gand sa faca cu banii. -Cred ca o sa-mi iau carnetul de sofer. Politaiul mirat: -Nu aveti permis ? Nevasta lui Bula sare si spune : -Nu-l luati in serios, asa face tot timpul cand e beat. Politaiul din ce in ce mai mirat: -Mergem la post. Tatal lui Bula sare si el: -Bai boule, ti-am spus de atatea ori sa nu mai iesi cu masini furate la drum. Politaiul socat cheama ajutoare. Din portbagaj iese fratele lui Bula si intreaba speriat: -Am trecut granita ca este al dracu de cald in spate?!!
La un curs , profesoara le explica studentilor cum se va desfasura examenul ce trebuia dat a doua zi. Incheie precizand ca nu vor fi acceptate scuze din partea celor care nu se vor prezenta, numai cazuri extreme cum ar fi un accident grav sau moartea vreunei rude. Un tip glumet din spatele salii intreaba cu un aer cinic:
- Printre aceste motive putem include si oboseala extrema datorata activitatii sexuale? Toata sala izbucneste in ras in timp ce profesoara astepta ca toti sa se calmeze. Dupa care ii raspunde glumetului:
- Acesta nu e un motiv de scuza. Odata ce e vorba de un test scris poti veni sa scrii cu mana cealalta.. sau sa scrii in picioare daca nu te poti aseza...
- Printre aceste motive putem include si oboseala extrema datorata activitatii sexuale? Toata sala izbucneste in ras in timp ce profesoara astepta ca toti sa se calmeze. Dupa care ii raspunde glumetului:
- Acesta nu e un motiv de scuza. Odata ce e vorba de un test scris poti veni sa scrii cu mana cealalta.. sau sa scrii in picioare daca nu te poti aseza...
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Un ungur si un roman, aflati la vanatoare, impusca o ratza... Pentru ca nu prea stiau cum sa faca s-o imparta, romanul zice: - Bai, ungure, uite cum zic eu sa facem: ne tragem unul altuia cate un picior in testicule si cine se vaita cel mai putin, ia ratza!... Isi ia romanul avant si ii da un sut incredibil de puternic in testicule ungurului... Dupa o ora, cand isi mai revine putin, lesinat de durere, ungurul spune: - Acum e randul meu, romane!... La care, acesta raspunde zambind: - Lasa, ba', ungure!... Ia tu ratza!...
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- boosterman
- veteran
Un pescar parasit de noroc, in drum catre casa, trecu pe langa hala de peste.
-Ia arunca-mi si mie vreo 4 crapi, asa mai frumusei! spuse acesta vanzatorului.
-Pentru ce sa vi-i arunc domnule?
-Tu ii arunci, eu ii prind. Ca sa ii pot spune neveste-mi ca i-am prins. N-oi fi eu mare pescar, dar mincinos nu vreau sa fiu...
-Ia arunca-mi si mie vreo 4 crapi, asa mai frumusei! spuse acesta vanzatorului.
-Pentru ce sa vi-i arunc domnule?
-Tu ii arunci, eu ii prind. Ca sa ii pot spune neveste-mi ca i-am prins. N-oi fi eu mare pescar, dar mincinos nu vreau sa fiu...
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.