Era si cazul sa se-ncheie razboiul asta inutil.
Numai bine.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Iar te dovedesti un mare prost si zau ca imi pari un tip sado- masochist , care vrea neaparat sa fie chinuit ! Eu m-am lamurit ca ai probleme cu capul - tu ce incerci sa imi spui ? Imi pare rau pentru suferinta ta - dar nu dispera ca medicina face progrese masive in ultimii ani si poate ai si tu o speranta de vindecare !Razvan.D scrie:tolomacul asta prinde crap,ciortanei cum vrei tu sa spui ,tu esti mai tolomac decat tot forumul asta panglicare ,pacat de romania aia ca e frumoasa dar tine tolomaci ca tinesi mai lasa postarile astea de mare pescar ca pe tine nu dau 2 bani,faci tot felul de reclame la produse si mai stiu eu ce cu,care tu pescuiesti in balti,lacuri unde crapul nu are nici macar mancare naturala de ajuns si atunci e normal ca,ciortaneii(cu sutele,miile) sa dea buzna in toate mancarea ta care io pui la bot ca fac foamea tot anul ,vb lui musaro ,gura mare c.....e mici ,postea ,posteaza ,posteaza ,panglicare
Iar te-ai dovedit frustrat si cu minte putina ! Tu chiar ceri raspuns de fiecare data ? Nu iti ajunge ? Maninci carne de vita des ? Poate asa se explica encefalopatia asta de care suferi ! Sper ca asta sa fie motivul , cu toate ca nu exista tratament dovedit pentru boala asta , dar pina sa te usuci de tot cerebral , tine minte fraza asta - "tu nu stii cit de prost sunt eu -dar eu stiu cit de dus esti tu !"Razvan.D scrie:nu am spus la nimeni cum sa faca si ce sa faca ,nu ma cheama proful valpangica care vine aici ma invita la concurs face to face dar defapt el nu a castigat nici un concurs dar da indicatii la lume cum sa faca ca daca nu fac asa ..ioc rezultat.....eu iti arat ti-e personal ca stiu sa ma descurc si fara acele super retete ale tale si ca pe o balta/lac fara mancare naturala poti prinde crapii la orice fel de nada muuuult mai ieftina decat reclamele alea care le faci tu (super ieftine de altfel in romania),iar daca le dau pelete iarna stiu eu de ce le dau doar vezi in poze nu?,iar de amici romani sau belgieni stai tu linistit ca nu duc lipsa
si apropo inafara de tancabesti pe ce lac/balta mai stii sa pescuiesti in frumoasa romanie? ca daca merg cu tine la dunare pun pariu ca te trage curentul in apa cu lanseta cu tot,pescar de locul 2 ce esti
Val Pangica scrie:![]()