Polemica - concursul over 10 organizat de Crap One
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- Dan Pop-Coman
- veteran
-
- junior member
m-am bagat odata sa-mi zic parerea si ati sarit cativa concursisti ,acum cand locul 2 si 3 nu se acorda nimik nici asa nu e bineCezar Bibu scrie: Deasemenea, un mare semn de intrebare, repet, este legat de raportul incasari/premii+organizare. Teoretic, n-ar trebui sa ma intereseze, dar nu demult, mai multi forumisti isi exprimau pareri negative despre sistemul de taxe/premieri pe la concursurile din Romania. Hai sa mai judecam o datainainte de a scrie...

-
- member
Pai te bagi, dar te cam bagi , stii tu vorba aia din popor, ca musca...Daca ai avea niste notiuni vagi de matematica (de gramatica nu mai vorbesc, dar in definitiv, nu suntem pe siteul Academiei
), ai vedea ca valoarea premiilor este mult prea mica, raportat la cit se incaseaza si cit se poate cheltui ! Pina la urma, asa se fac afacerile la noi ...
Cunoscind destul de bine Perisul, si pe dl. Albastroiu, si avind habar si de cum se poate organiza un concurs, mi-am exprimat un punct de vedere . N-am comentat in nici un fel regulamentul sau corectitudinea . E treaba fiecaruia unde se duce si cit vrea sa dea. Capisci ?

Cunoscind destul de bine Perisul, si pe dl. Albastroiu, si avind habar si de cum se poate organiza un concurs, mi-am exprimat un punct de vedere . N-am comentat in nici un fel regulamentul sau corectitudinea . E treaba fiecaruia unde se duce si cit vrea sa dea. Capisci ?
.
@Cezar, vad ca printre "randuri" iar ma intzepi.....cu ce bani "incasez" eu 
1. NU te-am vazut ca ai vrea sa participi.....nu inteleg DE CE te bagi?
2.Nu crezi ca toti care vor sa participe, au citit regulamentul si implicit ce suma se acorda pentru premii?
3. NU oblig pe nimeni sa PARTICIPE, cine vrea sa vina la "OVER 10" vine din placere.
4. Poate la masa festiva participantii vor avea in meniu icre negre si sampanie Don Perignon, mai sti?
Daca vrei sa comentezi in continuare, fa-o te "rog" pe un topic separat de AL MEU, capisci? "Multumesc" pentru intelegere Cezar.....

1. NU te-am vazut ca ai vrea sa participi.....nu inteleg DE CE te bagi?
2.Nu crezi ca toti care vor sa participe, au citit regulamentul si implicit ce suma se acorda pentru premii?
3. NU oblig pe nimeni sa PARTICIPE, cine vrea sa vina la "OVER 10" vine din placere.
4. Poate la masa festiva participantii vor avea in meniu icre negre si sampanie Don Perignon, mai sti?
Daca vrei sa comentezi in continuare, fa-o te "rog" pe un topic separat de AL MEU, capisci? "Multumesc" pentru intelegere Cezar.....
- vladut mateianu
- veteran
@cristi
As avea si eu ceva de comentat. Dar mai intai trebuie sa cer voie sa postez pe topicul tau ?

As avea si eu ceva de comentat. Dar mai intai trebuie sa cer voie sa postez pe topicul tau ?

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
-
- member
Cristi nu iti mai bate capul sa dai tot felul de explicatii,vrei sa organizezi un concurs frumos,ceva nou cred pt Romania,ai postat regulile si taxele ,nu e obligat nimeni sa plateasca si sa participe asa ca ..ti-ai facut treaba.Mult succes si ``cainii latra,ursu` trece``! 

Crap daca nu prind un crap:)))