Polemica - concursul over 10 organizat de Crap One

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul crapului

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 01 Mar 2008 23:15

@Sionut
ai dreptate.

@Adrian B (inca o data, mersi pt intelegere)
totusi, te-ai gandit vreodata ca in calsamentul ATP (tenis) sunt sportivi care in toata cariera lor nu intra in primii 100?! dar ei acumuleaza sute, poate mii de turnee... asta e sportul.
APCR

Adrian B
member

Mesaj de Adrian B » 01 Mar 2008 23:46

In principiu ai dreptate.
Totusi insa iti propun o ghicitoare:
Cine e fotbalist dintre cei 2: Banel sau Zidane?

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 01 Mar 2008 23:48

Propun un topic in care sa fixam cotele si sa pariem pe cei care credem ca se vor califica in echipa nationala din acest an :mrgreen: :D

andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 01 Mar 2008 23:50

Adrian B scrie:In principiu ai dreptate.
amandoi!
APCR

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 02 Mar 2008 00:52

Adrian B scrie:In principiu ai dreptate.
@Adi, Andrei etc....este TOTUSI topicul MEU, daca vrei sa vb despre fotbalisti, faceti-o la cafenea, ok? :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 02 Mar 2008 09:43

Cezar Bibu scrie: Deasemenea, un mare semn de intrebare, repet, este legat de raportul incasari/premii+organizare. Teoretic, n-ar trebui sa ma intereseze, dar nu demult, mai multi forumisti isi exprimau pareri negative despre sistemul de taxe/premieri pe la concursurile din Romania. Hai sa mai judecam o data ;-) inainte de a scrie...
m-am bagat odata sa-mi zic parerea si ati sarit cativa concursisti ,acum cand locul 2 si 3 nu se acorda nimik nici asa nu e bine :mrgreen: ,apoi cine mai intelege lumea voastra a concursistilor :roll:

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 02 Mar 2008 10:09

Pai te bagi, dar te cam bagi , stii tu vorba aia din popor, ca musca...Daca ai avea niste notiuni vagi de matematica (de gramatica nu mai vorbesc, dar in definitiv, nu suntem pe siteul Academiei :-) ), ai vedea ca valoarea premiilor este mult prea mica, raportat la cit se incaseaza si cit se poate cheltui ! Pina la urma, asa se fac afacerile la noi ... :-(
Cunoscind destul de bine Perisul, si pe dl. Albastroiu, si avind habar si de cum se poate organiza un concurs, mi-am exprimat un punct de vedere . N-am comentat in nici un fel regulamentul sau corectitudinea . E treaba fiecaruia unde se duce si cit vrea sa dea. Capisci ?

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 02 Mar 2008 11:04

@Cezar, vad ca printre "randuri" iar ma intzepi.....cu ce bani "incasez" eu :lol:
1. NU te-am vazut ca ai vrea sa participi.....nu inteleg DE CE te bagi?
2.Nu crezi ca toti care vor sa participe, au citit regulamentul si implicit ce suma se acorda pentru premii?
3. NU oblig pe nimeni sa PARTICIPE, cine vrea sa vina la "OVER 10" vine din placere.
4. Poate la masa festiva participantii vor avea in meniu icre negre si sampanie Don Perignon, mai sti?
Daca vrei sa comentezi in continuare, fa-o te "rog" pe un topic separat de AL MEU, capisci? "Multumesc" pentru intelegere Cezar.....

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 02 Mar 2008 11:46

@cristi
As avea si eu ceva de comentat. Dar mai intai trebuie sa cer voie sa postez pe topicul tau ? :roll: :D

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 02 Mar 2008 12:25

Cristi nu iti mai bate capul sa dai tot felul de explicatii,vrei sa organizezi un concurs frumos,ceva nou cred pt Romania,ai postat regulile si taxele ,nu e obligat nimeni sa plateasca si sa participe asa ca ..ti-ai facut treaba.Mult succes si ``cainii latra,ursu` trece``! ;-)
Crap daca nu prind un crap:)))

Scrie răspuns