ARENA
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
pe mine unul m-ai convins...noi toti suntem idioti...si tu esti corect si cinstit si mai presus de toate altruist gandindu-ma acum ca ai pus la dispozitia noastra o carte sa ne mai informam si noi....si nici nu te-ai gandit vreo clipa sa faci bani din asta...baieti mai cititi odata anuntul..se poate sa fi inteles noi gresit intentia lui dani
APCR - SENIOR CRAP
- George Iorga
- maniac
- ghitighiusan
- veteran
ochirosii scrie:anuntz de vanzare :
vand poze cu,crapi ,necesita mici schimbari ,cine doreste sa-mi trimeata o poza cu el insusi si ii adaug figura la una din pozele cu crapii mei .
sub 10 kg ...10 lei
peste 10 kg ....25 lei
![]()
![]()

GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
http://ghitibaits.ro/

poze sau e-poze? :)ochirosii scrie:anuntz de vanzare :
vand poze cu,crapi ,necesita mici schimbari ,cine doreste sa-mi trimeata o poza cu el insusi si ii adaug figura la una din pozele cu crapii mei .
sub 10 kg ...10 lei
peste 10 kg ....25 lei
![]()
![]()
vreau si eu una da sa-mi faci ochii rosii :))
APCR - SENIOR CRAP
Neamtul scrie:@Cimpan Razvan,daca vrei sa continuam discutia intr-un mod civilizat,hai s-o facem aici.Daca crezi ca gresesc in ceea ce te priveste,scrie aici sa nu mai stricam celelalte subiecte.
Cimpan Razvan scrie:da spune u ma intrebi eu iti raspunditi spun ce vrei daca vrei ne punem si intrbari despre pescuit despre ce vrei u?eu astept.tiam spus odata cred ca esti un om bun la toate le stii cam pe toate asa ca nu ma pun cu tine ca u incet incet ai sa devii idolul meu spiritual si sufletesc.ma gandesc sa iti cladesc o statuie pe malul lacului
Neamtul scrie: Nu ma lua la misto'!
Inteleg ca am mai putina experienta si ca mai am de invatat multe dar asta nu justifica modul in care mi te-ai adresat.Te deranjeaza faptul ca scriu mult pe forum....bine,atunci pune-te si scrie tu mai mult.Nu esti de acord cu ceea ce spun->bine,pune-te si scrie un mesaj prin care sa explici si argumentezi cum e mai bine,dar nu te pune sa raspunzi prin fraze jignitoare asa cum ai facut-o.
Hm,...incep si eu sa-mi schimb parerea despre tine.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
-
- member