gealatu scrie:daca ne certam toata ziua nu ajungem nicaieri...
sa mor daca stiu unde e Cercani,daca vin poate ma lasi sa arunc si eu cu un ncs...
stii ca imi pace ca ai initiativa de a aduna lumea,te zbati sa vina cati mai multi...asta e ceva...
smekerica care te dai, eu NU ma cert cu nimeni ca nu am nimic de impartit cu nimeni atat timp cat no' soge despre mine....si astia care tot o dau in smekerie cu mine raman doar in spatele unei tastaturi. Atat
Personal ( aviz amatorilor...) pe toti lakitza astia care se ascund dupa un nick si fac valva pe forum sa se bage si ei in seama, ii consider niste tarfe de centura , vezi luigino-vaginelo, radu.baciu( jegul asta sunt sigur ca, daca ma suna am nr lui in agenda

etc....) si nu barbati.
Barbatii isi pun in profil numele adevarat si eventual un numar de telefon pt. reclamatii
AMIN si stai cumintel in banca ta.
ps- asta este CNP-ul tau? 1710627423013
Si apropos de Singureni "mica anglie", sa va lamuresca tata un pic sa nu mai faceti atata valva fara rost:
Omul ala a cumparat 43 H teren arabil si printre altele si-a facut si 3 bazine artificiale pt. pescuit sportiv ( trebuie sa recunoastem ca asta cu pescuitul sportiv este una dintre cele mai profitabile afaceri la ora actuala in RO). Degeaba o mai sog cate unii ca, vezi Doamne nu le da Patronu' chitanta la bani....de parca ei daca ar avea vreo balta ar da bonuri la lume sa faca juma/juma cu Statu'

)
In bazinul de 3,5 H a bagat aprox. 4 tone de crap si cteno, curand o sa bage si 10-25 bucati de peste 15kg

( a vorbit la o mare ferma piscicola din Tulcea pt asta )
Multi dintre voi vezi doamne s-au mirat ( sanki...) ca a supra populat bazinul, DAR nu se gandesc ca, regulamentul PERMITE retinerea a 5 kg / partida...deci pe o luna de pescuit "pleaca" la sacosa cateva sute de kg bune...
Si in alta ordine de idei;
1. CE va fote grija ce si cat populeaza omu' balta LUI???
2. Nu-ti convine balta si regulamentul, NU te duci si gata.
si...culmea prostiei este ca, polemica pe topicul meu, a fost inceputa de boris21, mai mult ca sigur ca ( am citit toate postarile lui de pa'ci

) in viata lui nu a prins un baboi la bila.... mai degraba miroase a "bombist" si a vazut unu de 2 cifre doar prin avatare la "baieti"

da' deh'...deschidem si noi topicuri ca doar ne'a luat mami PC de ziua noastra ca am fost cumintzei si am papat tot grisuletzul....si nici n'am udat patutzu
end story