bancuri .....etc.....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul crapului

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:33

În mijlocul apei uni lac, o femeie se îneacă. Un bărbat pe mal începe să strige după ajutor. Un pescar aflat în apropiere vine în goană şi-l întreabă ce s-a întîmplat. Bărbatul îi spune:
- Omule bun, îţi dau 100 $ numai să o salvezi pe nevastă-mea, că se îneacă!
Pescarul acceptă, se aruncă în apă şi scoate femeia teafără pe mal.
- Acum dă-mi suta de dolari, spuse pescarul.
- Păi cum să-ţi spun, am crezut că-i nevastă-mea, dar m-am înşelat, iar tu ai salvat-o pe... soacră-mea!
- Ăsta mi-e norocul, spuse pescarul scoţînd portofelul. Spune-mi cît naiba îţi datorez... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:34

Pescarul e roşu de furie. de şase ceasuri stă pe malul bălţii şi nu a prins nici un peştişor. Lîngă el se opreşte o femeie care ţine de mînă un băieţel de cinci anişori.
- Nene, vreau şi eu să văd cum prinzi un peşte mare!
- Nu, domnule, intervine mama, să nu-i prindeţi nici un peşte pînă nu spune " vă rog frumos!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:35

- Bărbatul meu este un pescar nemaipomenit. A prins numai peşti mari în deltă. Uite-l aici în fotografie cu un crap de 10 kg.
- Şi bărbosul ăla din barcă, cine e?
- A, un curios care trecea pe acolo… :mrgreen: :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:37

Un poliţist care se cam plictisea, a hotărît să se ocupe cu pescuitul. Şi-a cumpărat manuale, undiţe, şi-a făcut rost de momeală şi s-a dus la baltă. După 4 ore de aşteptare, el reuşeşte să prindă un peşte mic. Furios, poliţistul îl scoate din cîrlig, îl apucă de coadă şi începe să-i tragă palme:
- Spune-mi unde sint ceilalţi! Spune-mi unde sînt ceilalţi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:39

- Ieri am prins cea mai mare captură din viata mea, povestea vecinilor un pescar. Un crap, care, cînd l-am cantărit, avea 11 kg.
- Da, confirmă băieţelul pescarului, şi tata a fost aşa de bun că l-a dat pisicuţei să-l mănance… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:44

- Şi zici că ai prins un crap de peste 11 kilograme, fără exagerare?
- Fără.
- Şi cu exagerare?
- Nu ştiu, că nu l-am cantărit… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 31 Iul 2008 17:55

...ultimul ....
Un pescar pe malul unei ape dadea la peste. Deodata trage. Cand scoate undita din apa, ce sa vezi - un pestisor de aur. Pescarul da sa-l bage-n traista, cand trece alt pescar pe langa el:
- Ce faci ba, fraiere, arunca-l, inapoi in apa, tu nu stii ca pestisorul de aur iti indeplineste trei dorinte?
Se uita pescarul la peste si zice:
- Hai ba, ca si-asa esti mic si pricajit, treci inapoi in apa!
Nu-l arunca bine-n apa ca pestisorul de aur scoate capul afara si-i zice:
- Pentru ca m-ai salvat iti indeplinesc trei dorinte. Da' orice mi-ai cere, celuilalt pescar ii dau de doua ori mai mult, ca el te-a invatat de bine.
Sta asta pe ganduri si zice:
- Vreau o vila ultrasuparata aici pe malul apei!
Pac! Ii apare-n fata o vila. Cind se uita, linga vila lui, mai apar doua vile si mai suparate.
- Vreau 3 saci cu bani de aur!
Pac! Apar langa el 3 saci de bani. Langa sacii lui, apar alti 6 saci mult mai plini.
- Auzi, ba, pestisorule ..... taie-mi un coi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 06 Aug 2008 10:54

Ardeleanul pe prispă. Privea apusul. Fuma lulea. Linişte, pace, miroasea a fân si a flori. Apare un taur: tududum, tududum, tududum. Furios, ii face praf gardul cu coarnele. Ardeleanul nu se mişca, niciun muşchi nu i se clinteşte. Taurul işi face de cap. Distruge gradina, pune la pamant grajdurile si coteţele, ii omoară vitele si păsările. Ardeleanul nimic. Doar il privea si scotea rotocoale de fum. Taurul dă casa jos, ii fugareşte nevasta, o violează, mai rămâne in picoare doar prispa cu ardeleanul pe ea. Şi pleacă, tududum, tududum. Ardeleanul priveşte cum se indepartează si zice molcolm:”No să nu-l bagi pe ăsta in ##### mă-sii?!”

===============================================

Doi ardeleni, parteneri de afaceri:
- Ma Gheo, am cumparat doo nutrii!
- Nutrii?
- Nu, doo!

===============================================

O familie de bucuresteni pleaca intr-un week-end la munte. Cu ei merge, pentru prima oara, si fiul cel mic. Cand ajung la Sinaia si se dau jos din masina fiul cel mic intreaba
-Ce miroase asa rau?
-Asta-i aer curat fiule, ii raspunde tatal ... :mrgreen:
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 08 Aug 2008 10:11

Prietenia intre femei:

O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.

Prietania intre barbati:

Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au insistat ca inca este acolo.

:roll:
Ultima oară modificat 04 Sep 2008 10:44 de către maiden, modificat 1 dată în total.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 08 Aug 2008 21:56

maiden scrie: Prietania intre barbati:

Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au insistat ca inca este acolo.
Prietenul, la nevoie se cunoaste ... :lol: 8)

Scrie răspuns