bancuri .....etc.....
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Vine un varcolac la geamul unei manastiri de maicute. Astea speriate incearca sa-l alunge mai intai cu apa sfintita...nimic, apoi cu 3200,4 grame de usturoi .... nimic -varcolacu' pe pozitie...
Apoi o maicuta spune catre Maica Stareta:
- FOLOSETE CRUCEA! FOLOSETE CRUCEA!
Maica Stareta iese pe geam si urla la Varcolac:
- Pleaca de aici f'tutzi crucea matii!
Apoi o maicuta spune catre Maica Stareta:
- FOLOSETE CRUCEA! FOLOSETE CRUCEA!
Maica Stareta iese pe geam si urla la Varcolac:
- Pleaca de aici f'tutzi crucea matii!
APCR - SENIOR CRAP
- ghitighiusan
- veteran
Am auzit la radio una,azi.
De ce nu-i iubit Mos Craciun la serviciu ?
Pentru ca dupa ce faci tu toata treaba,vine un grasan la costum si-si aroga toate meritele.
De ce nu-i iubit Mos Craciun la serviciu ?
Pentru ca dupa ce faci tu toata treaba,vine un grasan la costum si-si aroga toate meritele.
GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
.
De ce nu lasa mos craciun femeile gravide....?
isi da drumu' pe cosh
isi da drumu' pe cosh

- ghitighiusan
- veteran
DE CE AM DAT-O AFARA PE SECRETARA?
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa, secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"...
M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"...
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta !.......
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit........ cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei...
Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara...
Cu sentimentele mele nu se joaca !!!
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa, secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"...
M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"...
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta !.......
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit........ cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei...
Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara...
Cu sentimentele mele nu se joaca !!!
GHITI BAITS
- ghitighiusan
- veteran
Intra un barbat cu o capra in brate in camera unde statea sotia lui si spune : uite draga , asta-i vaca cu care fac eu sex cand tu ai migrene , la care sotia : daca n-ai fi asa prost ai realiza ca asta e o capra , la care barbatu : daca n-ai fi asa proasta ai realiza ca vorbeam cu capra
GHITI BAITS
- ghitighiusan
- veteran
Nick era un cavaler al regelui Artur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite.
In dimineata urmatore, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea baie. Imediat ce regina se imbraca, incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare.
Regele Artur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou. Inainte de a se intoarce in camera lui, Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatore magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ...
Morala fabulei:
platiti-va intotdeauna datoriile
Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite.
In dimineata urmatore, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea baie. Imediat ce regina se imbraca, incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare.
Regele Artur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou. Inainte de a se intoarce in camera lui, Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatore magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ...
Morala fabulei:
platiti-va intotdeauna datoriile
GHITI BAITS
Noaptea tiganu si tiganca, intr-o lumina chioara...dormeau. Pe la 3, tiganca se trezeste si incepe sa se holbeze pe perete.
Dupa cateva minute incepe sa-l ghionteasca pe tigan...
- Tigane, tigane... scoala ba mancat-as...
- Ca vrei fa ca te tai sa-nebunesc?
- Scoala ba trai-ti-ar ma-ta?
- Fa te disec sa fac parnaie...
- Scoala ba n-auzi...
- Zi fa ce-i ?!?
- Ba tigane, pe perete acolo sub icoana e un gandac?
- Da' ce-ai vrea fa sa fie... un Rembrandt?
Dupa cateva minute incepe sa-l ghionteasca pe tigan...
- Tigane, tigane... scoala ba mancat-as...
- Ca vrei fa ca te tai sa-nebunesc?
- Scoala ba trai-ti-ar ma-ta?
- Fa te disec sa fac parnaie...
- Scoala ba n-auzi...
- Zi fa ce-i ?!?
- Ba tigane, pe perete acolo sub icoana e un gandac?
- Da' ce-ai vrea fa sa fie... un Rembrandt?
Un moldovean, un tzaran si un bucurestean sunt prinsi de canibali.
-Va crutam daca lungimea pul.lor voastre da un total de 100 de centrimetri, daca e mai putin...la cazan cu voi.
O scoate moldoveanu ... 50 de centrimetri
O scoate si tzaranu ........45 de centrimetri
Bucuresteanu isi da pantalonii jos..... 5 centrimetri
Total 100cm ..pleaca ei fericiti ca au scapat la care bucuresteanu' le zice:
- Ba va f.t muma'n cur daca nu ma cinstiti ca daca nu o aveam eu sculata....erati mancati
-Va crutam daca lungimea pul.lor voastre da un total de 100 de centrimetri, daca e mai putin...la cazan cu voi.
O scoate moldoveanu ... 50 de centrimetri

O scoate si tzaranu ........45 de centrimetri

Bucuresteanu isi da pantalonii jos..... 5 centrimetri

Total 100cm ..pleaca ei fericiti ca au scapat la care bucuresteanu' le zice:
- Ba va f.t muma'n cur daca nu ma cinstiti ca daca nu o aveam eu sculata....erati mancati

APCR - SENIOR CRAP
- danicristi_79
- senior member
Bula si Strul in Rai...amandoi murisera.Eu am murit de frig spune Strul.Dar tu cum ai ajuns aici, il intreaba pe Bula. Bai Strul....eu am facut stop cardiac, am murit de fericire.Sa-ti povestesc.Am plecat in delegatie, iar pe drum, ma tot chinuaia un gand ca nevasta-mea m-ar insela.Si m-am intors acasa.Am rascolit toata casa, in dormitor, in pat, sub pat, in sifonier..nimic.M-am bucurat atat de mult, am fost atat de fericit ca nu am gasit pe nimeni , incat am facut stop cardiac.
Strul : Bai Bula, prost esti. Daca ai fi cautat in frigider acum am fi trait amandoi.
Strul : Bai Bula, prost esti. Daca ai fi cautat in frigider acum am fi trait amandoi.