Razvan e prea colorat !!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Cristian
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran
Pe baltile mele salbatice,uitate de lume ,unde nu se uita nimeni dupa mine cu binoclul,unde pot sa fac seara foc din crengi uscate, sa-mi frig carnati si sa beau bere,unde daca vezi o saritura aproape de locul nadit se ridica parul pe tine si nu poti dormii toata noaptea,acolo unde daca reusesti sa prinzi un crap e lucru mare,acolo unde mai sunt cativa crapi batrani si salbateci in adevaratul sens al cuvantului,acolo unde pot sa fac baie cand vreau,acolo unde nu exista reguli.
Si daca se uita ce?!
Manele sa nu fie....in rest....orice!!! 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Dan Cristian
- veteran
Ce descriere frumoasa ai facut locului ... intr-un cuvant, o oaza de liniste.Dan Pop-Coman scrie:Pe baltile mele salbatice,uitate de lume ,unde nu se uita nimeni dupa mine cu binoclul,unde pot sa fac seara foc din crengi uscate, sa-mi frig carnati si sa beau bere,unde daca vezi o saritura aproape de locul nadit se ridica parul pe tine si nu poti dormii toata noaptea,acolo unde daca reusesti sa prinzi un crap e lucru mare,acolo unde mai sunt cativa crapi batrani si salbateci in adevaratul sens al cuvantului,acolo unde pot sa fac baie cand vreau,acolo unde nu exista reguli.