[quote="exclusiv"]@florinw
ce sa spun,sa intreb despre tehnici si tatici sau sa dau sfaturi?
era o figura de stil.cred ca topicul de bancuri e mai potrivit.oricum te aprinzi degeaba ca vad ca nu ai intzeles mare lucru din ce tziam scris.
pai hai sa le luam pe rind.
1.comunistii au pierdut alegerile pt ca lumea sa saturat de ei.
2.vad ca nu stiu sa piarda cu elegantza,tocmai vad ca la emisiunea nasul, spume de vanghelie ca face un miting "spontan" in bucuresti unde se dau 8 mici, 2 beri si un suc.macar pesti aia erau fara colesterol frate,nu ca micii trandafirii ...

penibil.
problema diasporei e foarte simpla.cine a votat (pt ca foarte putzini au fost sa voteze) au facut cum au crezut de cuviintza,greseala lui geona a fost ca nu a speculat aceasta parte de electorat.faptul ca acu ii jigneste dovedeste cit de marunt politic este.
ce tziam spus eu si tzi repet,majoritatea voturilor provenite din afara granitzelor nu provin de la diaspora ci de la acei oameni care sint in afara granitzelor, la munca in concediu, in vizita , la furat, la ce vrei tu.
acesti oameni la fel ca si diaspora au un drept constitutzional de a vota!
dar daca tot itzi place sa dezbatzi problema romanilor din afara care au hotarit pt tine,ce parere ai despre "romanii " din rep moldova?
si aici imi cer scuze fatza de adevaratzii romani di moldova,dar credema ca sint o gramada de rusi care au primit buletine romanesti,care au facut cetatzenia romana doar pt a putea pleca in spania, italia,...si la care legea le da dreptul de vot.
oricum este dureros cind vad pe acest forum, ma repet de pescuit,ura,vis-a-vis de anumite simpatii politice.un user jigneste fica presedintelui facundo tirfa,(chiar am ajuns sa ne legam de copiii oamenilor?

) tu contesti dreptul constitutzional al unui segment de romani de a vota,...si asta pt ce .pt ca favoritu tau a dat cu bita in balta?
asta a fost frate obtziunea electoratului, accepto ca asta inseamna democratzie.