Eu chiar pot sa-ti spun din sursa sigura ca Eba cand isi ocupa scaunul la parlamentul european are prostul obicei de a nu purta casca si de a se ocupa cu orice in afara de politica.O doare fix in p... de problemele noastre.Isi suna prietenele,asculta muzica,mai tragea un pui de somn,etc.Se simtea ca acasa.Proasta nu avea de unde sa stie ca e observata de romani invitati de catre UE.E vorba de un grup de profesori printre care se afla si mama-mea.Gigi nici macar n-a fost prezent...exclusiv scrie:florine,eu pe fata aia pe care zici tu ca a facut-o nu stiu cine tarfa,o vad aproape in fiecare sambata in barurile si discotecile din Bucuresti pana la 6 dimineata,tu nu pentru ca stai in Germania si o vezi la televizor cum zambeste nevinovata si cum o f..e pe ea grija de oamenii acestei tari
eu nu vreau ca acea fata sa ma reprezinte in Parlamentul European
dar nu ma duc sa ma spanzur,imi spun doar parerea,asta inseamna democratie pt mine,dreptul la libera exprimare.

Au mai fost doua persoane parca,tot parlamentari romani,care in loc sa asculte si sa caute solutii erau mereu ocupati cu lucruri neimportante.Bine ca toti aveau indotare lap xxx si telefon smecher... In parlamentul european suntem reprezentati de catre oameni care nu au nicio treaba cu politica si pe care-i doare la 2 metrii in fata p...lii de noi si de viata noastra.