Ce doresc sa-mi aduca Moşu' ...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
Ce doresc sa-mi aduca Moşu' ...
Avand in vedere ca vine Craciunul doresc pe aceasta cale sa ii transmit Mosului ca vreau doua mulinete Shimano BBLC !!!!!
Sper sa le gasesc sub bradul de Craciun , sa nu te faci ca uiti ca anii trecuti .....da !!!!
Sper sa le gasesc sub bradul de Craciun , sa nu te faci ca uiti ca anii trecuti .....da !!!!
Powered by two rods
- Dani Hentiu
- maniac
Re: Ce doresc sa-mi aduca Moşu' ...
Si pt. ca sunt leat cu moshu' care de fapt e mai moshar ca mine , pe langa alea 3 catapulte comandate mai primesti una cadou...uite asa de'al dracu ce suntTilea Gabriel scrie:Avand in vedere ca vine Craciunul doresc pe aceasta cale sa ii transmit Mosului ca vreau doua mulinete Shimano BBLC !!!!!
- George Iorga
- maniac
Am vorbit cu Mos Craciun...cica sa-i dai adresa exacta si programul cand nu e nimeni acasa ...vrea sa-ti faca o surpriza ,in adevaratul sens al cuvantului ! ...aaaa , m-a mai intrebat ceva despre unde tii banii cash , daca ai Tv cu plasma si alte maruntisuri de-astea fara importanta !Tilea Gabriel scrie:Avand in vedere ca vine Craciunul doresc pe aceasta cale sa ii transmit Mosului ca vreau doua mulinete Shimano BBLC !!!!!
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- marius.tim
- veteran
Regrete...................
http://img109.imageshack.us/img109/7695/1d691448.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/7695/1d691448.jpg
Team Select Bait Romania
- Tilea Gabriel
- Moderator
Sarutmana mosule , cand poti sa le trimiti ? Oricum nu e nici o graba !mosharu' scrie:Si pt. ca sunt leat cu moshu' care de fapt e mai moshar ca mine , pe langa alea 3 catapulte comandate mai primesti una cadou...uite asa de'al dracu ce suntTilea Gabriel scrie:Avand in vedere ca vine Craciunul doresc pe aceasta cale sa ii transmit Mosului ca vreau doua mulinete Shimano BBLC !!!!!