mare atentie.. un nou mod de talharie...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- sorinacio_1
- member
mare atentie.. un nou mod de talharie...
Aruncarea cu oua in parbrizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari !!!
Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in nici un caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele.
Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii.
Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului.
Opriti-va sa va curatati parbrizul numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur !!!
Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in nici un caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele.
Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii.
Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului.
Opriti-va sa va curatati parbrizul numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur !!!
I'm a WINNER...!!!!!!!!!!:D:... ....:bere:s'am sa beu si chefuiesc.....
- cristian_m
- member
- George Iorga
- maniac
- zfcristian
- senior member
N-ai norocul asta stai linistit!!!George Iorga scrie:daca aflu de la Politie ca sunt dat in urmarire generala ?!
Suna mai bine : Politia va recomanda !
Pe de alta parte indiferent de numele rubricii eu unul nu as recomanda-o nu de alta dar in curand se va transforma intr-un manual pentru infractorii ramasi in pana de idei
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
- sorinacio_1
- member
nu-mi sta in caracter sa-ti raspund dupa cum ai merita... nu vreau sa ma cobor la nivelul tau...filica scrie: da !!! cu cata siguranta scrii, reiese ca te pricepi bine la primit oua! fereasca d-zeu!la psiholog ai fost dupa incident??
Ultima oară modificat 10 Feb 2010 15:50 de către sorinacio_1, modificat 1 dată în total.
- sorinacio_1
- member
- sorinacio_1
- member
am intentionat o avertizare ca intre "prieteni"... nu altceva... asta a patit-o un prieten ... cam prostovan dealtfel... care se dadea destept si smecher... si si-a furat-o...mosharu' scrie:Sorine, deschide si tu un topic; "aflam de la Politie"