Forumisti, mai vechi sau mai noi
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
Salut teacher 64, imi pare bine ca se aduce aminte lume, personal nu am plecat, mai citesc din cand in cand sa stii, dar prefer sa ma tin afara oricare discutie, care de obicei degeneraza in offense personali, minciuni fara niciun fondament real si asa mai departe. Prefer sa merg la pescuit linistit. Multi pescari ma contactaza pe pm, pentru o discutie, pentru sa ne ausim, pentru schimburi de pareri etc...
Oricum ma bucur ca vad ca existe totusi activitate pe siteuri de crap si iao ocasie aceasta pentru sa aurez la toti tot ce va doriti pentru anul 2008!!!
Cu respect, Adriano.
Oricum ma bucur ca vad ca existe totusi activitate pe siteuri de crap si iao ocasie aceasta pentru sa aurez la toti tot ce va doriti pentru anul 2008!!!
Cu respect, Adriano.
.
Adriano, la multi ani si tie frate! si mai lasa dusmanii ca sunt multi

- Vlasin Florin
- maniac
- Fox
- junior member
Ciao Adriano e buon anno
Anche io abito a Torino come te, e mi fa piacere trovare un torinese su questo sito.
Io frequento il lago di Viverone Avigliana(picolo) e un paio di cave belissime vicino a Torino e mi diverto parechio.
Tra un po voglio farmi una pescatina giu al lago del Salto.
Spero di combinare qualcosa.
Un grandissimo in boca al luppo per il 2008.
Ciao e a presto Nico.
Io frequento il lago di Viverone Avigliana(picolo) e un paio di cave belissime vicino a Torino e mi diverto parechio.
Tra un po voglio farmi una pescatina giu al lago del Salto.
Un grandissimo in boca al luppo per il 2008.
Ciao e a presto Nico.
Ultima oară modificat 08 Ian 2008 22:35 de către Fox, modificat de 2 ori în total.
Practicati C&R fratilor si a voastra va fi imparatia cerurilor....................
- boosterman
- veteran
Re: Ciao Adriano e buon anno
........ aaaaaa this is a GREBLA! scuza-ma dar nu m-am putut abtine!Fox scrie:Anche io abito a Torino come te, e mi fa piacere trovare un torinese su questo sito.
Tra un po voglio farmi una pescatina al lago del Salto.
Ciao e a presto Nico.
Daca Adriano ne scrie in romana tu de ce ai scris in italiana?

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- Fox
- junior member
Scuze boosterman nu era intentia mea sa jignesc pe nimeni era un mod de a-l saluta facand-o pe limba lui.
Dar daca nu e prea tarziu imi cer scuze si fac si traducerea:
Subiect: Ciao Adriano si un an bun.
Si eu locuiesc la Torino ca si tine si imi face placere sa gasesc un torinez pe acest site.
Frecventez lacul Viverone ,Avigliana cel mic si cateva balastiere frumoase aproape de Torino si ma distrez de minune.
Curand am sa fac o pescuiala la lago del Salto si sper sa combin ceva.
Fir intins pe italiana pt 2008.
Salut si pe curand.Nico.
Inca o data scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Dar daca nu e prea tarziu imi cer scuze si fac si traducerea:
Subiect: Ciao Adriano si un an bun.
Si eu locuiesc la Torino ca si tine si imi face placere sa gasesc un torinez pe acest site.
Frecventez lacul Viverone ,Avigliana cel mic si cateva balastiere frumoase aproape de Torino si ma distrez de minune.
Curand am sa fac o pescuiala la lago del Salto si sper sa combin ceva.
Fir intins pe italiana pt 2008.
Salut si pe curand.Nico.
Inca o data scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Practicati C&R fratilor si a voastra va fi imparatia cerurilor....................