ORICE PE TEMA CONCURSULUI : CUPA DEBUTANTULUI !!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlad_Colceriu
- veteran
ORICE PE TEMA CONCURSULUI : CUPA DEBUTANTULUI !!!!
Aici, comentariile despre acest concurs.
Pentru ca suntem incepatori si discutii vor fi multe.
Pentru ca suntem incepatori si discutii vor fi multe.
- Adi Vasile
- junior member
- Vlad_Colceriu
- veteran
- George Iorga
- maniac
- George Iorga
- maniac
Vorbim de debutanti intr-un cadru competitional ,nu de debutanti in pescuitul la crap ! M-as mira sa vina unul cu saltea de primire ,solutie antiseptica ,saci de pastrare,minciog ecologic ,spod ,cobra ,scaun ,pat ,cort ,rod pod ,etc. ,etc. si sa nu stie sa faca pe loc o montura Safety !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- Cucu Ionel
- senior member
George, punem de-un pariu pe chestia asta???
Am asistat la o discutie intr-un magazin de specialitate, in care doi insi, participanti la un anume concurs de crap, cumparau tot ce le spuneau vanzatorii si puneau niste intrebari de ... am fost nevoit sa ies afara sa rad in voie!!! In ziua de azi totul este sa ai bani, ca stiinta de a prinde crap nu conteaza! 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
- alex_mures
- veteran
..asa credeam si eu da' pare-se ca nu e asa...Din discutia de pe topicul celalalt reiese cat se poate de clar ca tre' sa fii debutant in..pescuit...da' debutant, nu gluma..sa treci de la telescopica din Obor la lanseta din 3 bucati de la Baracuda fix inaintea concursuluiiorga george scrie:Vorbim de debutanti intr-un cadru competitional ,nu de debutanti in pescuitul la crap

Sper ca organizatorul sa nu mi-o ia in nume de rau, da' regula cu 8 kile e hilara.
- George Iorga
- maniac
Da , n-am luat in calcul genul asta de pescari ...ma rog ,am mai vazut si eu cativa dar nu aveau asa ganduri de preamarire (aia doar vroiau sa prinda la prima partida din viata lor peste peste 10-15 kg )!Cucu Ionel scrie:George, punem de-un pariu pe chestia asta???![]()
![]()
Am asistat la o discutie intr-un magazin de specialitate, in care doi insi, participanti la un anume concurs de crap, cumparau tot ce le spuneau vanzatorii si puneau niste intrebari de ... am fost nevoit sa ies afara sa rad in voie!!! In ziua de azi totul este sa ai bani, ca stiinta de a prinde crap nu conteaza!

Ma gandesc ca daca tot au acces la net , intra pe un forum dedicat pescuitului la crap si isi manifesta dorinta de a participa la un concurs ,au ceva notiuni de baza in carpfishing si nu sunt interesati sa faca "parada modei" pe malul baltii !
In cazul asta ,privind din pozitia organizatorului ,pentru evitarea oricarei probleme la monturi se cam justifica interzicerea leedcore-ului !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!