Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Cezar ne "f**e" (la cap) pe noi toata ziua pe forum ,asa ca sa nu se mai planga ...ceva ,ceva, tot f**e !!!Vlad_Colceriu scrie:S-a intamplat asa:
1. Cezar toata seara s-a plans ca nu f**e nika de o luna, si ne-a mootut pe noi la cap 5 ore dand ture in jurul mesei cu un pahar cu palinka de la ghiti;
2. Tony ii invata pe toti, strategia de nadire in "L" cu sau fara semicerc si ne explica in mijlocul barului, avand ceilalti clienti drept audienta, cum se da OTG-ul in semicerc , astfel incat forta centri...... Si aici am fost distras de un blitz in ochi!
3. Mosharu NU A BAUT!!!!!!!! (Oare?), dar a baut SergiuQ si s-a imbatat DANEZU.
4. Boje a mai spus odata toate bancurile pe care le stia, cam in 1 ora, adica cele 2 bancuri care le-a mai spus cam in acelasi interval de timp, la Braila lui Mosharu.
5. Eu? Ce-i cu mine? Cum? De ce nu dorm? Cum pana mea sa dorm cand in patu ala e nevasta-mea!!! Mi-a spus ca put a bere.... HAI SICTIR!!!
BAFTA LA TOATA LUMEA PE 2009!
Pai parca nu ai baut, doar de la vapori???mosharu' scrie: Acum sunt mahmur
George Iorga scrie:Cezar ne "f**e" (la cap) pe noi toata ziua pe forum ,asa ca sa nu se mai planga ...ceva ,ceva, tot f**e !!!Vlad_Colceriu scrie:S-a intamplat asa:
1. Cezar toata seara s-a plans ca nu f**e nika de o luna, si ne-a mootut pe noi la cap 5 ore dand ture in jurul mesei cu un pahar cu palinka de la ghiti;
2. Tony ii invata pe toti, strategia de nadire in "L" cu sau fara semicerc si ne explica in mijlocul barului, avand ceilalti clienti drept audienta, cum se da OTG-ul in semicerc , astfel incat forta centri...... Si aici am fost distras de un blitz in ochi!
3. Mosharu NU A BAUT!!!!!!!! (Oare?), dar a baut SergiuQ si s-a imbatat DANEZU.
4. Boje a mai spus odata toate bancurile pe care le stia, cam in 1 ora, adica cele 2 bancuri care le-a mai spus cam in acelasi interval de timp, la Braila lui Mosharu.
5. Eu? Ce-i cu mine? Cum? De ce nu dorm? Cum pana mea sa dorm cand in patu ala e nevasta-mea!!! Mi-a spus ca put a bere.... HAI SICTIR!!!
BAFTA LA TOATA LUMEA PE 2009!![]()
Vlad...daca miroseai a Chanel era mai bine ?!![]()
Bafta ...ca de ea ducem lipsa !