Manele pe balta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Manele pe balta
Cati pescari nu sunt deranjati de cei care pun manele pe balta? Liniste, frumos, si deodata se aude un idiot de pe malu celalalt.
- vladut mateianu
- veteran
Incearca alte balti....Eu cred ca principalii vinovati sunt patronii de balti care permit asta. La tancabesti, Moara Vlasiei, Peris nu o sa auzi manele...si nici opera !
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
Cand iesi in natura, fie la pescuit, fie la gratar, intr-o plimbare...oriunde e natura, n-ar trebui sa se auda nimic! Vrei muzica, galagie, du-te acasa! Nimeni nu e obligat sa-ti suporte mojiciile !
Din pacate mai e mult pana sa se ajunga la niste standarde...macar de bun simtz....sperantza moare ultima.
Va doresc linishte!
Din pacate mai e mult pana sa se ajunga la niste standarde...macar de bun simtz....sperantza moare ultima.
Va doresc linishte!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
-
- junior member
-
- junior member
Pe Moara Vlasiei 2 e un adevarat fenomen. Pescarii se impart in 2 categorii: Cei care sunt oameni seriosi, foarte de treaba care vin sa prinda peste si sa se simta bine si ceilalti vin cu 6-8 lansete, 5 forfacuri pe fiecare si se mai si cearta cu paznicu cand acesta incearca sa le explice civilizat ca se da doar cu 1
-
- junior member
Aici greseste DOAR Petcu....in "disperarea" de a castiga cat mai multi bani, accepta orice fel de pescar.....PlopEugen scrie:Pe Moara Vlasiei 2 e un adevarat fenomen. Pescarii se impart in 2 categorii: Cei care sunt oameni seriosi, foarte de treaba care vin sa prinda peste si sa se simta bine si ceilalti vin cu 6-8 lansete, 5 forfacuri pe fiecare si se mai si cearta cu paznicu cand acesta incearca sa le explice civilizat ca se da doar cu 1
-
- junior member
Domnul Petcu este un om prea cumsecade. Pai avea niste saltele de primire si niste juvelnice de inchiriat si yo miam uitat juvelnicul. Am citit p bon ca se pot inchiria, si lam intrebat p paznic daca se pot inchiria si ghiciti ce mia raspuns..."Am avut da le-am imprumutat si au plecat cu ele acasa( adica le-au FURAT!!!!). Doar in romania se poate intampla asa cewa...