Politia de frontiera sau facultate?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Politia de frontiera sau facultate?
Am sansa ca intr-o luna- doua sa ocup un post la politia de frontiera.Planul initial era insa sa merg din toamna la Iasi, la facultatea de tehnica dentara. Sunt in mare dilema acum pentru ca nu stiu ce sa aleg. Daca intru la politie voi incepe sa castig bani intr-o perioada scurta de timp, pe cand la tehnica dentara voi avea de asteptat cativa ani. Din acestea doua as alege meseria de tehnician, dar partea materiala ma face sa ma gandesc si la cealalta varianta. Pentru ca sunt nehotarat cer pareri tuturor asa ca, de ce nu si colegilor de forum?
Pasiune pentru pescuit
Nu lasa pasarea din mana pentru aia de pe gard.Vot pentru politia de frontiera...o meserie frumoasa care-ti va putea aduce mari satisfactii(dar si probleme iti va crea ...daca nu-ti vezi de ea
) .

Ultima oară modificat 07 Apr 2009 18:13 de către voicua, modificat 1 dată în total.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
- ghitighiusan
- veteran
Hai sa-mi dau si eu cu parerea.
Zici ca o sa te angajezi la politia de frontiera...direct,fara o scolarizare prealabila.Aia inseamna ca ,din start,o sa pleci cu un handicap. In ideea in care alegi varianta a-2-a,lipsa experientei dupa scolarizare poate fi compensata de o baza teoretica buna.
In concluzie,decat un politist prost,preferabil un tehnician incepator.

Zici ca o sa te angajezi la politia de frontiera...direct,fara o scolarizare prealabila.Aia inseamna ca ,din start,o sa pleci cu un handicap. In ideea in care alegi varianta a-2-a,lipsa experientei dupa scolarizare poate fi compensata de o baza teoretica buna.
In concluzie,decat un politist prost,preferabil un tehnician incepator.

GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
http://ghitibaits.ro/
du-te linistit si fericit la politie ca este de stat si e cea mai de viitor.Toti plontonerii au dreptul facut later-on ca sa poata sa urce in grad.Ai si posibilitatea sa-i trimiti pe altii la cei care au terminat tehnica dentara pe cand ca tehnician dentar nu prea poti face pe politistul.Dupa ce prinzi cheag(probabil ca fat frumos--intr-un an cat alti TEHNICIENI in zece) vei putea sa dai direct la medicina.Toate astea daca nu esti suparacios si nu pui la inima glumele despre politisti.