Ce putem face Fratilor cu braconieri aste????????
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
Re: Ce putem face Fratilor cu braconieri aste????????
Prima chestie... invata sa scrii romaneste! A doua: suni la 112 si daca nu vin jandarmii sa constate infractiunea, e deja vina lor. Mai nou, de cand cu scandalul "avionul", vin si daca te-ai oparit cu ceai.ANTON ADRIAN scrie:Salut fratilor .....am fost in zona Baltani de sus pe SF Gheorghe si super tare zona ..........dar ce ne facem cu astea care vin seara si dau cu curent??????????????? daca suni la politie de geaba .sunt manan mana cu ei ...mai ales politia asta de frontiera le zice << bai ...o zi dai pt mine si o zi dai pt tine >> ca sa fie treaba buna ................in plm ce sa mai zici ............?????????Am incercat eu o data sa rezolv problema cu bataia si cu pistolul si la un momendat au strigat prieteni mei si au spus sa ii las ca ai omor...........bn ca eram si eu un pic luat cu pluta si mam gandit ca de ce as putea face eu puscarie pt 2 amarati care sunt pusi de politie sa dea ??????????? Degeaba fratilor mai dam bani pe permise si pe porcaria aia de 50 ron pt politia de frontiera..........................Romania e o tara fara bun simt macar .FIRE BUNE TUTUROR PESCARILOR
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Stimabile, din 2009 cand a scris ce-a scris, o fi invatat omu' cam cum sta traba cu scrisu'...sau nu?!?!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Salut Moshare!!
Care-i treaba, te mananca spinarea?!!?
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Re:
rau de tot.maiden scrie:Salut Moshare!!