Mai Multe Detalii de la WCC 2005 St. Lawrence River USA

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
supercarpio
junior member

Mai Multe Detalii de la WCC 2005 St. Lawrence River USA

Mesaj de supercarpio » 15 Iun 2005 03:28

Cele mai multe detalii despre experientele participantilor la WCC 2005 le gasiti pe situl Carp Anglers Group (CAG) -- al asociatiei americane a pescarilor de crap -- la sectia Forum -> CAG events:

http://www.carpanglersgroup.com/forum/i ... howforum=2

Daca va descurcati cit de cit in Engleza veti gasi relatari complete si alte detalii inclusiv nada, rigs, tehnica...(plus multe poze) despre cum a fost pe acolo la aceasta cupa mondiala.

Eu am fost Marshall la concurs si voi incerca sa scriu un articol mai detaliat cu impresii de la fata locului cind imi voi face putin timp.

Felicitari echipelor Romanesti care au strabatut atita drum si au fost foarte aproape de podium. Vazind steagul Romanesc fluturind pe St. Lawrence River si la final ca "Section Winners" a fost un adevarat deliciu!!!

Numai bine --

Marius

PS Rog participantii sa scrie impresiile lor. Va promit ca vom tine cond de ele la urmatoarea cupa mondiala organizata in SUA.

Jean Scurtu
new member

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Iun 2005 06:45

Marius,

Ma bucur ca ai spus cinstit pe site-ul crapistilor americani ca de fapt mai mult ca oricand, la acest Campionat Mondial hotarator pt. o buna clasificare a fost tragerea la sorti a standului,standurile fiind mai mult decat inegale.

Nu vreau sa neg valoarea echipelor clasate pe locurile fruntase,dar daca standurile puteau fii cat de cat aproapiate ca potential de pescuit al crapului,poate ca rezultatele aratau altfel.

Dar in sport ca si in viata sansa isi joaca rolul ei....

Oricum felicitari participantilor romani la acest Campionat Mondial atat ca numar cat si ca rezultate obtinute!!!

Imi pare rau ca nu am putut sa fiu alaturi de ei la fata locului sa-i incurajez,dar s-ar parea ca distanta dintre Houston-ul meu si locul de concurs a fost la fel de mare ca diferenta de bogatie in crap a standului ce a dat castigatorii si a standului clasat pe ultimul loc din pacate.

Jean Scurtu

supercarpio
junior member

Un articol din Detroit Free Press...Interesant

Mesaj de supercarpio » 16 Iun 2005 17:33

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 16 Iun 2005 17:53

fir intins!!

www.carpfishing.ro

Jean Scurtu
new member

Mesaj de Jean Scurtu » 16 Iun 2005 18:13

Mircea,

Multumesc deoarece incercand sa intru in site am vazut ca nu se poate si nu stiam care e problema.

Jean Scurtu

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 16 Iun 2005 18:50

Merci Mircea -- nu stiu cum s-au adaugat cele trei puncte... Ciudat.

Am descoperit si niste articole cu relatari zi cu zi de la WCC scrise de catre un scriitor local.... Mi-a placut foarte mult cum a scris....

Link-ul este:

http://www.tonyzappia.com/archive.php

Enjoy,

Marius

Scrie răspuns