Iasi/pescar
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Iasi/pescar
Daca sunt pescari cu experiente placute pe baltile jud. Iasi ii rog sa dea un semn pe forum, eu unul sunt cam dezamagit de ce se intampla la noi in judet, am incercat cam peste tot si nu prea sunt multumit.
Merci anticipat, fir intins tuturor pescarilor sportivi!
Marius mariuslivadaru@rdslink.ro
Merci anticipat, fir intins tuturor pescarilor sportivi!
Marius mariuslivadaru@rdslink.ro
-
- new member
a

DA, PRUTUL!
Merci, Lucian.
e foarte adevarat ce spui despre prut, are potential si chiar daca eu nu am avut prea mari succese acolo l-am indragit in cele cateva partide.
poate facem o partida impreuna odata, ce zici? posed scule si auto si vreo 5 ani de experienta in pescuit.
fir intins si ***** pe bat!!!
marius.
e foarte adevarat ce spui despre prut, are potential si chiar daca eu nu am avut prea mari succese acolo l-am indragit in cele cateva partide.

poate facem o partida impreuna odata, ce zici? posed scule si auto si vreo 5 ani de experienta in pescuit.
fir intins si ***** pe bat!!!

marius.
- tudorgabriel
- veteran
Baieti nu stiu cum este Prutul in zona voastra dar spre Galati este fantastic,consider ca este unul dintre cele mai frumoase pescuituri pe Prut ,eu am prins peste pe Prut cum nu am prins in locuri vestite dar trebuie sa-l cunosti pe Prut,practic eu parca sunt indragostit de Prut,ma duc cu mare placere si numai sa stau pe malul lui
Fir intins( la Prut)

Fir intins( la Prut)

- tudorgabriel
- veteran
da, da...
cu proxima ocazie vin. la galati. am mai fost si-am pescuit in dunare dar... nimic. sunt un profan in ape curgatoare, "experianta" mea consta in niste platici, carasi si strapazani pe prut la 20km de Iasi.
merci de invitatie, am sa tin cont de ce mi-ai propus. sunt absolut convins ca ceea ce ne ofera (noua pescarilor cel putin) prutul, dunarea etc nu se compara cu vreo balta, oricare ar fi ea.
spor la toate si fir intins,
leba(marius)

merci de invitatie, am sa tin cont de ce mi-ai propus. sunt absolut convins ca ceea ce ne ofera (noua pescarilor cel putin) prutul, dunarea etc nu se compara cu vreo balta, oricare ar fi ea.
spor la toate si fir intins,
leba(marius)
- sebbasttian
- junior member
avand in vedere cele de mai sus observ ca nici unul dintr voi nu pescuieste la crap pe prut, eu pescuiesc de cca 11 ani dar cei mai prinzatori au fost ultimii 7 ani, cred ca odata cu avansarea cunostintelor....despre crap. Prutul in zona jud iasi are foarte multe locuri bune am prins multzi crapi majoritatea intre 4-5kg .....max 7kg iar ten de 11kg, mentionez ca prieteni de-ai mei au prins crap de 17kg de aci eu concluzionez ca prutul are potential.
inconvenient este ca apa are nivelul crescut anul acesta cu 1.5m fata de nivelul de anul trecut acesta influentand negativ pescuitul dar sper ca poate va scade pana in august.De obicei cele mai bune rezultate se obtin pe apa cu nivelul de 60mc/s acesta fiind nivelul scazut...curent mai slab...etc.
important de retinut ca ne trebuie echipament corespunzator de pescuit respectiv lansete puternice cu actiune mare mulinete robuste shi terminalele de ff buna calitate eventual fire textile teflonate deoarece scoica din prut taie orce fir....sa nu credetzi ca vi le va ierta shi pe cele textile ele devenind dupa doua trei partide pe zona de piatra inutilizabile.
un lucru ff important de retzinut este ca trebuie sa avetzi rabdare mult mai multa shi sa nu va dezamagitzi daca dupa cateva partide nu prindetzi nimic...secretul sta in insistenta, liniste.
sper ca am reusit sa va fac o impresie generala despre prut shi va urez FIR INTINS.
inconvenient este ca apa are nivelul crescut anul acesta cu 1.5m fata de nivelul de anul trecut acesta influentand negativ pescuitul dar sper ca poate va scade pana in august.De obicei cele mai bune rezultate se obtin pe apa cu nivelul de 60mc/s acesta fiind nivelul scazut...curent mai slab...etc.
important de retinut ca ne trebuie echipament corespunzator de pescuit respectiv lansete puternice cu actiune mare mulinete robuste shi terminalele de ff buna calitate eventual fire textile teflonate deoarece scoica din prut taie orce fir....sa nu credetzi ca vi le va ierta shi pe cele textile ele devenind dupa doua trei partide pe zona de piatra inutilizabile.
un lucru ff important de retzinut este ca trebuie sa avetzi rabdare mult mai multa shi sa nu va dezamagitzi daca dupa cateva partide nu prindetzi nimic...secretul sta in insistenta, liniste.
sper ca am reusit sa va fac o impresie generala despre prut shi va urez FIR INTINS.
- tudorgabriel
- veteran
- sebbasttian
- junior member
nu te contrazic cu nimic, sus palaria. Aseara am fost pe confluenta Jijiei cu Prutul la un pescuit de vreo doua ore pe seara dar am fost foarte dezamagit deoarece asa zisii pescari....localnici ma refer care sunt ''mana-n-mana'' cu politia de frontiera aplicau un asha zis pescuit ''la japca'' de au alungat tot pestele de prin zona....nici nu mai stiu ce sa zic. Se pare ca nimeni nu poate sa stopeze acest fenomen...nici politie locala....nici politie de frontiera.... Sper ca prin aceste randuri poate sensibilizez pe cineva shi astept mai multe postari pe aceasta tema shi poate un eventual new topic cu aceasta discutie.Sper ca odata vom scapa de lacomia acelor oameni shi vom putea shi noi sa pescuim linistiti.
p.s.: am vazut copil de 10 ani invatzat de tatal sa pescuiasca ''la japca''!!!!!
p.s.: am vazut copil de 10 ani invatzat de tatal sa pescuiasca ''la japca''!!!!!