pt timisoreni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
BanateanFalos sa sti ca nu ai citit tot ce scrie carprom pe forum si poate deacea ai ceva de obictat
de fiecare data cind am avut nevoie de un ajutor din partea lui carprom l-am primit
mi-a trimis articole din reviste nemtzesti despre Surduc si a avut bunavointza sa imi si traduca
mi-a trimis fotografii ce ma interesau
si in general este omul cu care itzi face placere sa comunici pt ca intotdeauna are un sfat bun
natura relatziei mele cu carprom este deja de prietenie desi nu ne-am cunoscut personal si o pretzuiesc ca atare
daca vrei sa faci parte dintre noi ar fi bine sa vi cu ceva bun si nou , ca sa ne putem bucura de prezentza ta pe forum si in rindurile noastre
numai bine
de fiecare data cind am avut nevoie de un ajutor din partea lui carprom l-am primit
mi-a trimis articole din reviste nemtzesti despre Surduc si a avut bunavointza sa imi si traduca
mi-a trimis fotografii ce ma interesau
si in general este omul cu care itzi face placere sa comunici pt ca intotdeauna are un sfat bun
natura relatziei mele cu carprom este deja de prietenie desi nu ne-am cunoscut personal si o pretzuiesc ca atare
daca vrei sa faci parte dintre noi ar fi bine sa vi cu ceva bun si nou , ca sa ne putem bucura de prezentza ta pe forum si in rindurile noastre
numai bine
><)))°>-------- Dani
-
- new member
pentru falosul:ai citit 3 rinduri si crezi ca cunosti oamenii??il cunosc personal pe carprom si este un pescar de elita...(din pacate nu am reusit inca sa ies cu el la surduc..loool!!)probabil ca tu ar trebui sa te nasti inca de citeva ori ca sa stii macar 5% din ceea ce stie el...cred ca confuzi acest forum cu birtul de dupa colt!a avea o alta parere de opinie(justificata), nu inseamna sa te certi...[/quote]
-
- member
- Dani Hentiu
- maniac
- monicapop
- member
ahha
AHH de ce pe fiecare forum de pescuit unde ar trebui sa ne dam cu parerea si sa vedem cum si ce e de facut se ajunge la discuti de genul asta (( hmm .. cineva a zis ca carpisti sunt ca si .. o familie mare .. dar .. se pare ca si in fiecare familie .. sunt discuti .. mi pare rau .. (( :Dar sunt deacord cu toti care zic ca carprom e unul dintre cei mai .. amabili din acest forum . daca .. nu ar fii el .. multi dintre noi ar cauta inca raspunsurile in gol . fara nici un raspuns .. asa ca ..carprom scrie:hai sa incheiem aceasta discutie si sa vorbim de lucruri ce ne bucura: PESCUITUL
..... de ce sa nu mergem la pescuit si sa lasam .. discutiile .. pe o alta data ))
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
Banateanule Falos nu mai fi si artagos, ca nu-ti sta bine la origine
mai ales ca Carprom este banatean de al nostru.
Cere-ti scuze si baietii te vor ierta
nu-i asa baieti?
fi si tu constructiv nu batos si pus pe harta.
@Carprom s-a suparat pe tine pt. ca i-ai raspuns(pe langa) la un topic creat de el
mai ales ca Carprom este banatean de al nostru.
Cere-ti scuze si baietii te vor ierta
fi si tu constructiv nu batos si pus pe harta.
@Carprom s-a suparat pe tine pt. ca i-ai raspuns(pe langa) la un topic creat de el
Nelu B.