un nou site de pescuit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Vanghele, scuze, nu am stat sa citesc legea cu atentie, probabil nici nu ar avea la ce sa-mi foloseasca, nu am mai pescuit pe ape publice din copilarie.
Chiar! Stie cineva o apa publica pe care se merita sa pescuiesti?
Atunci inseamna ca daca pe baltile particulare fiecare isi face legea cum vrea, bomba este foarte legala, deci de ce sa nu fie prezentata pe siteuri si in reviste?
Aceasi poveste si cu dimensiunile minime pentru retinerea pestilor. Am fost in primavara la Butimanu iar paznicul ma indemna sa nu mai eliberez ciortanul, ca am dat bani pe taxa.
Chiar! Stie cineva o apa publica pe care se merita sa pescuiesti?
Atunci inseamna ca daca pe baltile particulare fiecare isi face legea cum vrea, bomba este foarte legala, deci de ce sa nu fie prezentata pe siteuri si in reviste?
Aceasi poveste si cu dimensiunile minime pentru retinerea pestilor. Am fost in primavara la Butimanu iar paznicul ma indemna sa nu mai eliberez ciortanul, ca am dat bani pe taxa.

<i>Daca fiecare ins ar activa fara gandul recompensei pamantul ar fi un rai.
Mircea Eliade</i>
Mircea Eliade</i>
Voi discutati de lege,dar tuturor v-a scapat un lucru extrem de important,pescuitul pe timp de noapte.
Si ca sa va arat ce nu vede nimeni in tara asta,va dau exemplu pescarilor care pescuiesc industrial,cu plase.Ei baga plasele seara si le scot dimineata!
Cum ramane cu pescuitul pe timp de noapte?
Si ca sa va arat ce nu vede nimeni in tara asta,va dau exemplu pescarilor care pescuiesc industrial,cu plase.Ei baga plasele seara si le scot dimineata!
Cum ramane cu pescuitul pe timp de noapte?
Unchiu`lu`Marcu ce va desfata cu arcu`!