Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
monicapop
- member
-
ei nu stiu daca o sa se riste .. )) cu . cit cere pescuitul asta . timp si .. bani si pasiune . ( ca sa nu o chem boala .. :PP ) ei si daca toti prind cind merg la pescuit .. apa care a, prinso noi . daca tzii minte .. cred ca dupa prima data . se razgindesc )))))))))
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
-
Kulcsar Laszlo
- Site editor
-
corect, aici ai dreptate, dar perseveram
-
Cristian Stancu
- member
Felicitari monica....dupa parerea mea nici gand de nebunie. Cred ca a fost un revelion de neuitat, stii cum e cand mergi pe balta si toate sunt la locul lor....dupa 1 an uiti ca ai fost acolo, dar cand te apuca o furtuna si-ti ia cortul, esti ud pana la piele si pestele trage...ai cea mai mare satisfactie. O data ca ai scapat cu bine

si a doua oara ca ai prins si o gramada de mustaciosi.
-
monicapop
- member
-
hahahhaah .. nu e de ris dar miai adus aminte .. de o sesiune de pescuit . cind am mers pe lac . si ziceam doar nu stam mult .. a venit o furtuna . nu stiam de care parte sa tzinem cortul . ca sa nu il ia in aer .. si pe deasupra mai si sunau avizatori . la inceput am crezut ca e doar iarba pe fir dar .. din fericire . din pacate .. era un crap de 20 de kg .. dar e sigur una din sesiunile pe lac care nu o sa le uit niciodata )) acum imi vine de ris dar . zioa aia .. am zis daca scapam bine . o sa mai treaca umpic pina sa mai mergem pe lac ..
PS _: in concluzie . weckendul . urmator am mers iar pe lac .. ei .. sunt experiente care . tzi dau satisfactie .. chiar daca . sunt umpic . cu risc . ))
-
Schumi
- veteran
Mai rar doamne cu asa o puternica pasiune ca tine,Monica,mai ales ca este vorba de pescuit.Felicitari sincere.
..........pacat cu sunteti asa putine

-
monicapop
- member
-
ei cu riscul ca sa ma repet . aer curat .. liniste .. relax . ( cind ai terminat de mintat tot

) si daca mai prinzi si ceva crap .. de ce nu .. ei nu fac parte . din aia care iarna nu ies pe lac din cauza frigului . vara din cauza ca e prea cald cind ploua din cauza ca se murdareste tot .. ei atunci cum am mai zis vindem tot si stam acasa pe forum ca sa vedem cine ce a prins (( ei . pescuitul asta cere multa pasiune si multa multa . rabdare de ce nu si multe sacrifici .
))
PS_: normal . multumesc sotului meu .. pt tot ceea ce am invatzat ))