rugaminte
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
rugaminte
Sunt nou venit pe acest forum si as dori daca se poate sa i-mi spuneti citeva tehnici pentru pescuitul la crap si caras[cum se leaga cel mai bine cirligele pe relon,cum se realizeaza un forfat bun,ce cirlige ar trebui sa folosesc,ce momeala,ect.]
Locuiesc in IALOMITA,sunt un mare pasionat al pescuitului,sunt inconjurat de mute balti,am scule de pescuit,dar de foarte multe ori nu am prins pesti mai mari de 1kg.,desi ceilalti pescari de linga mine au prins capturi de 5,7,10kg.sau cite 20-30kg.peste.AM vrut sa obtin informatii de la dinsii,dar nu vor sa-si destainuie tehnicile,deaceea am apelat la dumneavoastra poate o sa reusesc totusi pina la venirea iernii sa prind ceva.
Cu stima si respect
GABRIEL RAICAN[/b]
Locuiesc in IALOMITA,sunt un mare pasionat al pescuitului,sunt inconjurat de mute balti,am scule de pescuit,dar de foarte multe ori nu am prins pesti mai mari de 1kg.,desi ceilalti pescari de linga mine au prins capturi de 5,7,10kg.sau cite 20-30kg.peste.AM vrut sa obtin informatii de la dinsii,dar nu vor sa-si destainuie tehnicile,deaceea am apelat la dumneavoastra poate o sa reusesc totusi pina la venirea iernii sa prind ceva.
Cu stima si respect
GABRIEL RAICAN[/b]
Despre carlige ar trebui sa la incerci: daca se agata in unghie sunt bune daca nu, nu. Ca momeala poti folosi porumb dulce sau cu diferite arome, rame negre sau de cultura, pentru crap si rosii pentru caras, viermi sau pelete. Despre partea cu prinsul pestilor citeste in topicul meu "Ce se intampla?".
-
- senior member
monturi
incearca sa cumperi colectia Aventuri la pescuit din ultimii 3 ani si ai sa gasesti material destul si de buna calitate dar trebuie interpretat selectiv in functie de unde si ce pescuim...fir intins
- Dan Pop-Coman
- veteran
-
- senior member
- Dan Pop-Coman
- veteran